De laatste toevoegingen die mee doen in de Londen Bridal Fashion Week 2015

Ritva Westenius, Sanyukta Shrestha, Charlie Brear en Madeline Isaac-James zijn de laatste nieuwe toevoegingen aan de London Bridal Fashion Week 2015 in deze sterren line-up waar ze hun 2016 bruids creaties zullen onthullen.

Foto: SANYUKTA SHRESTHA

Bekroonde Britse bruids designer Ritva Westenius is in de voorhoede van de bruids couture geweest, meer dan 39 jaar al weer! Haar dochter, ontwerper Chenca Williams, heeft het van haar moeder overgenomen en haar eigen creatieve visie toegevoegd. Haar ontwerpen zijn gepassioneerd, glamoureuze en geïnspireerd door haar ervaringen als 25 jaar Principal Dancer in the Royal Ballet. De rode draad van de collecties Ritva Westenius ‘is elegantie en eenvoud in stijl met de nadruk op de perfecte pasvorm, structuur en proportie.

High-end designer met een geweten, collectie Sanyukta Shrestha’s omarmt een luxe aan biologische fair-trade stoffen vervaardigd in de meest vleiende vormen, met elegantie en individualiteit. Met een gepassioneerde focus op ethische mode, is Sanyukta geëerd met diverse nationale en internationale prijzen voor haar sierlijke creaties en innovatieve benadering van empowerment van vrouwen in ontwikkelingslanden.

Foto: RITVA WESTENIUS, MADELINE ISAAC-JAMES, CHARLIE BREAR

De Madeline Isaac-James collectie is een Britse label aangeboden met hoge kwaliteit, spannende en innovatieve zijde bruidsjurken, evenals met een reeks van coördinerende accessoires. Ontworpen en met de hand afgewerkt in het Verenigd Koninkrijk, dit label is gegaan van kracht tot kracht en blijft groeien en ontwikkelt zich elk jaar weer. Elke collectie heeft zijn eigen individualiteit en vind zijn eigen plaatst op de Britse bruidsmarkt – het aanbieden van een verscheidenheid van stijlen, vormen en silhouetten.

Nu in het zesde seizoen van de Charlie Brear Bridal collectie biedt een modern alternatief voor de stijl-bewuste bruid. Met een-mode LED esthetiek, kan het scala van prachtig gesneden satijn chiffon en kant toga alleen gedragen worden of gestyled met behulp van de Charlie Brear collectie – tribune uit stukken onder de Isere omzoomd rok en Corio jasje in zacht leer.

YolanCris, Özlem Süer, Rembo Styling, Annasul Y, Maddy, Yaki Ravid, Wendy Makin, Lambert Creations en LM door Lusan Mandogus zijn toe gevoegd aan de lijst van top internationale designers labels op LBfw 2015 van 17-19 mei 2015 (iconische Oude Billingsgate Londen). Een volledige lijst van de ontwerpers en premium labels worden geëxposeerd in de LBfw 2015 en kunt u online vinden.

Kopers en pers kunnen zich nu online inschrijven voor een uitnodiging om dit prestigieuze evenement bij te wonen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.londonbridalfashionweek.com

We zien u daar, tot dan!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie