Ladybird Affinity – een selectie van de mooiste jurken uit de collectie 2012

 

Ladybird Affinity collectie 2012: Victoria Ivory Silver - Foto: © arnoldhenri.com

De nieuwe lijn van Ladybird heet Affinity en is in 2010 opgezet door ontwerpster Ingrid van den Brink. De bruidsmode van Affinity is ontworpen voor de eigenzinnige bruid die graag een modieuze bruidsjurk wil, mét wat speciale details maar zónder teveel tirelantijntjes.

Ladybird Affinity collectie 2012 Tory Ivory - Foto: © arnoldhenri.com
Ladybird Affinity collectie 2012 Vicky Ivory II - Foto: © arnoldhenri.com

Bij de Vicky Ivory II uit de Affinity collectie 2012 past een bruiloft op het strand: op je blote voeten in het zand je waan je je als een Griekse Godin in deze jurk. Het lijfje is als een strapless jurk, maar dan met een overlaag van soepel geplooide stof die over één schouder naar naar achter is gedrapeerd en is vastgezet met een mooi detail. De hoofdband en sluier van kant maken het helemaal af.

Ladybird Affinity collectie 2012 Virginia Ivory I - Foto: © arnoldhenri.com

Ook de prinsessenlook komt terug bij Affinity, volgens ons perfect uitgevoerd in het model Virginia Ivory I; een prachtige jurk met strak lijfje en een zeer wijduitlopende rok met verschillende lagen tule.

Ladybird Affinity collectie 2012 Leila Ivory - Foto: © arnoldhenri.com

Het stofgebruik in deze Affinity collectie zorgt voor een luxe uitstraling, neem bijvoorbeeld het model Leila Ivory van hierboven. De wat stugge stof en de hoogopstaande kraag geven de jurk een wat statige, chique uitstraling, terwijl het cintuur om de middel ervoor zorgt dat de taille van de bruid mooi wordt benadrukt. Meer jurken van Affinity van Ladybird bekijken?

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie