LBfw 2015 kondigt het Fashion Show programma aan!

De London Bridal Fashion Week (LBfw) 2015 presenteert met trots het langverwachte Fashion Show programma met een fijne selectie van bruids-collecties van ontwerpers en premium labels. Vol inspiratie en verleiding, de catwalk ervaring zal een exclusieve kans voor kopers en pers zijn om de nieuwste looks en trends voor volgend seizoen te ontdekken. Prachtig tentoongesteld op een 10 meter catwalk gebouwd in ‘The Gallery’ gelegen in de bovenste verdieping van de LBfw venue – het prestigieuze Old Billingsgate.

trouwjurken

De top labels die hun bruids collecties van 2016 onthullen zijn: Ellis Bridals, Ritva Westenius, Madeline Isaac-James, Anoushka G, Sanuykta Shrestha en The Couture Gallery van Britta Kjerkegaard.

Wendy Makin, Rembo Styling, Christine Dando, Demetrios en BellaDonna zullen voor het eerst hun nieuwste collectie presenteren in het Verenigd Koninkrijk op de LBfw van 2015. Nieuwe talenten die aanwezig zullen zijn: Arga & Arga en Aya Couture.

The London Bridal Fashion Week 2015 Catwalk modeshows worden geproduceerd door Cult of Fashion (www.cultoffashion.com) en in samenwerking met Profile Model Agency (www.profile-models.com). London Bridal Fashion Week (LBfw) 2015 in iconische Oude Billingsgate in Londen worden gehouden tijdens 17-19 mei 2015. Een volledige lijst van labels die exposeren kan online worden gevonden. Kopers en pers kunnen zich online registreren om het event bij te wonen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.londonbridalfashionweek.com.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie