Leuk! Je weddingshoot nét even anders!

Je eigen stijl, je eigen foto's - Foto: kisagrafie.nl
  • Leuk! Je weddingshoot nét even anders

Misschien wel het belangrijkste van jullie grote dag… de foto’s! Tuurlijk, alle ogen zijn op die dag gericht op je jurk en gorgeous high heels (met Heelos natuurlijk), mooie haar en bruidsmakeup en natuurlijk op je stunning hubby-to-be! Maar wanneer je terug kijkt naar je foto’s, wil je het precies zó terugzien als jullie het hebben ervaren.

Je weddingshoot net even anders - Foto: kisagrafie.nl
  • Creëer de sfeer

Bij het zoeken naar een fotograaf kun je alvast kijken, welke stijl van fotograferen bij jullie past. Daarbij kun je dan naast het hebben van thema voor de hele bruiloft ook nog kiezen voor een thema in de foto’s. Of je laat het thema van de dag terug komen in de weddingshoot. Overleg met de fotograaf wat bij jullie past, die heeft vaker met dit bijltje gehakt en heeft vaak de leukste ideeën!

In een woord: sprookjesachtig - Foto: kisagrafie.nl
  • Props

Props zijn extra items die de fotograaf meeneemt om tijdens de shoot te kunnen gebruiken. Deze hangen natuurlijk samen met de sfeer waar je voor kiest: vintage geeft altijd een erg leuke sfeer en bijvoorbeeld muziekinstrumenten zijn altijd perfect voor een muzikaal koppel. De creatieve fotograaf veert op wanneer je over props begint en denkt graag mee hoe jullie weddingshoot nog meer “eigen”  te maken.

TIP: lees je dit last minute voor je bruiloft? Neem dan wat van het decoratiemateriaal mee tijdens de weddingshoot of leen bijvoorbeeld een gitaar van je broertje en mooi kleed van je moeder voor een picknick-achtige sfeer.

Props zijn ooh zo leuk voor een originele weddingshoot - Foto: kisagrafie.nl
  • Locatie

De fotograaf weet meestal wel een mooie locatie om de foto’s in de gewenste stijl te schieten. Soms is zelfs een ongemaaid veld het perfecte decor voor de meeste romantische foto’s. Van industrieel tot romantisch of lollig! Het kan allemaal.

Puur en romantische foto uit een pre-weddingshoot - Foto: kisagrafie.nl

De beste tip is om met een creatieve fotograaf om de tafel te gaan zitten. Die weten precies wat kan, wat bij jullie past en hoe jullie weddingshoot er eentje wordt to remember! Veel plezier met de creativiteit!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op facebook of twitter!

Fotocredits: Kisagrafie.nl


Oliviais expert in het zoeken van leveranciers voor je bruiloft. Ben jij ook een expert op het gebied van bruiloften en wil je voor Zankyou schrijven? Neem contact met ons op.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie