Lippen om te zoenen: de nieuwe lip make-up trends voor 2016

Het zal je niet ontgaan zijn dat trends en mode in de bruidswereld aan contante verandering onderhevig zijn en ontwerpers de ene nieuwe lijn na de andere presenteren.

Qua trouwjurken zijn jurken met  een rug decolleté of jurken met lange mouwen dit seizoen helemaal hip, wat accessoires betreft ga je onder andere voor gekleurde bruidsschoenen. Uber-fashionable ben je met een gekleurde sluier, maar dit is voor velen van ons nét een stapje te veel.

Maar, minstens zo belangrijk, hoe zit het met de nieuwste trends op het gebied van haar en make-up?

Passé zijn de zware make-up en strakke kapsels; het mag allemaal wat losser en vrijer.  In 2016 blijven de ogen blikvangers, maar krijgen geduchte concurrentie van prachtig gekleurde lippen. In dit artikel laten we je daarom  graag de laatste trends op dit gebied zien.

Credits: Dario Endara Photography

Vol van kleur

In 2016 zien we veel diepe intense kleuren zoals  pruim, chocoladebruin , bordeaux rood tinten of aubergine . Op de catwalk  zien we subtiele en natuurlijke make-up  gecombineerd met een in het oog springende kleur op de lippen.

Het is uiteraard belangrijk dat je niet zomaar een nieuwe trend blindelings volgt, maar goed moet kijken welke specifieke kleur jou goed staat. Wat bij de één fantastisch staat, kan bij de ander juist onflatteus uitpakken.

Rode lippen

Rood is een kleur die nooit uit de mode raakt en waarbij bijna elke nuance perfect is.  Rode lippen komen het beste tot zijn recht bij een subtiele neutrale make-up met high lights op de jukbeenderen.  Met rode lippen op je trouwdag zit je bijna altijd goed mits goed ingekleurd en perfect gedefinieerd.

Credits: Dario Endara Photography

Natuurlijke  “nudes” tonen

Lippen met een nude toon “kleuren” prachtig bij zwaardere oog make-up zoals smokey eyes.  Als tip voor  het opbrengen van nude tonen geven wij mee dat het het beste is om te beginnen met een dot lippenstift in het midden van beiden lippen en deze voorzichtig met de vingertoppen naar buiten uit te vegen. Dit geeft een super natuurlijk  effect. Wij raden daarnaast ook aan de natuurlijk liplijn niet strikt te volgen, iets buiten de natuurlijke lijn geeft een losser effect.

Vrouwelijke roze

Zacht roze is een perfecte kleur voor wangen en lippen en staat gelijk aan vrouwelijkheid en sensualiteit.  Een frambooskleurige tint staat ook prachtig en blijft verleidelijk ondanks zijn frissere uitstraling.

Credits: Dario Endara Photography

Kortom, enorm veel alternatieven om er om te zoenen uit te zien op jouw grote dag!

Wil je nog meer beautytips lees dan de beautytips van 3 topvisagisten voor jouw droomdag!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie