Live vanuit Barcelona, de Rosa Clará 2017 modeshow: beleef het vanaf de voorste rij!

Vandaag gaat de Barcelona Bridal Fashion Week van start. Dit evenement is een van de grootste in de bruiloftindustrie en is de poort tot de nationale en international bruidsmodewereld. Het evenement gaat meteen van start met een van onze favorieten uit de industrie: Catalaans bruidsmode ontwerpster Rosa Clará. Wij kunnen ons geen betere start van deze bruidsmode week bedenken! Kijk nu mee met de nieuwe 2017 collectie van Rosa Clará.

Foto: Rosa Clará

In de komende vier dagen zullen wij alle trends van de bruidsmode industrie voor 2017 zien. Bekijk hier de show van Rosa Clará live en krijg het gevoel alsof je op de eerste rij zit.

Kijk mee en ervaar samen met ons de magie, live vanaf de catwalks van Barcelona! Bekijk de nieuwste trends in details en als allereerste. Laat je inspireren voor jouw bruiloft. Waar wacht je nog op?

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie