Live vanuit Barcelona, The Pronovias Lente 2014 Bridal Runway Show!

Het is Bridal fashion week in Barcelona en Zankyou brengt u het Pronovias Spring 2014 bruidscollectie LIVE! Zo hoeft u de collectie niet te missen in zijn geheel op 1 uur CST vandaag.

Collectie Pronovias 2014Meer lezen “Collectie Pronovias 2014”
Collectie Pronovias 2014

Zankyou brengt je altijd op de hoogte van de nieuwste bruidsmode en deze keer zullen wij je op de hoogte brengen van de Gaudí bruiden: Wij nemen je mee graag mee naar dit geweldige evenement. Van back stage tot aan de eerste rij van de catwalk. Je kunt op de hoogte gehouden worden over van alles wat er gaande zal zijn tijdens de show door Zankyou te volgen op  Spaanse Twitter-account Twitter, Facebook en Instagram.  Je krijgt alle fantastische trouwjurken te zien die tijdens de modeshow worden gepresenteerd.

Eén van de meest geanticipeerde shows is Pronovias 2014, zij zullen hierbij deze vrijdagmiddag de 23e editie van de Barcelona Bridal Week sluiten.

Pronovias 2014 Collection

Als je het live wil volgen, kun je kijken op vrijdag 3 mei na 20:30 op onze livestream in de Online Zankyou Magazine. Je zal zien wat gaande is op deze dag in het Museum voor Moderne Kunst van Cataluya, samen met de 2000 gasten wereldwijd die aanwezig zullen zijn op dit extravagante evenement.

Wil je een voorproefje van wat zal er gebeuren? Bekijk dan hier foto’s Pronovias 2014 collectie

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie