Love Shoot in Amsterdam: Roderik en Monique

Love Shoot in Amsterdam (c) Sjoerd Booij Fotografie

Amsterdam was de aangewezen plek voor de Love Shoot van Roderik en Monique.  Met Amsterdam Wedding Photographer Sjoerd Booij, gekke brillen, krijt, ballonnen en een gezonde dosis humor gingen ze de straat op om hun vrolijke persoonlijkheden op de gevoelige plaat vast te laten leggen.

Met hartjes ballonnen de straat op (c) Sjoerd Booij Fotografie
Roderik en Monique aan het krijten (c) Sjoerd Booij Fotografie

Een love shoot is een goede manier om kennis te maken met de fotograaf en eventueel van je camera schuwheid af te komen voordat de grote dag echt plaats vindt. Op de bruiloft ben je je minder bewust van de camera als je eerder een love shoot gehad hebt en dat levert uiteindelijk betere foto’s op.

Een prewedding shoot als ijsbreker (c) Sjoerd Booij Fotografie

Het is aanstaande bruidsparen dan ook aan te raden om een love of prewedding shoot in te plannen: je raakt voor de bruiloft al gewend aan zowel de camera als de fotograaf, je kunt zien of de fotograaf je daadwerkelijk bevalt en je houdt er een leuke serie foto’s en herinneringen aan over. Je kunt zelfs één van de foto’s voor jullie trouwkaart gebruiken!

 

Monique en Roderik (c) Sjoerd Booij Fotografie
Typisch Amsterdams (c) Sjoerd Booij Fotografie Fotografie

Sjoerd Booij heeft dit verliefde paar ontmoet op een bruiloft in Rotterdam. Roderik en Sjoerd delen de passie voor fotografie en raakten toen aan de praat. Het klikte meteen, dus toen Roderik en Monique besloten te trouwen, namen ze vanzelfsprekend contact op met Sjoerd voor de foto’s.

Het leven door een roze bril (c) Sjoerd Booij Fotografie
De vonken spatten er vanaf (c) Sjoerd Booij Fotografie

Roderik en Monique wilden nog niets verklappen over het huwelijk zelf maar het belooft in ieder geval een vrolijke, zonnige fun dag te worden!

Wat een lief stel! (c) Sjoerd Booij Fotografie
Love shoot (c) Sjoerd Booij Fotografie

De bruiloft van dit bijzondere stel zal aanstaande Augustus plaatsvinden in Dordrecht. Sjoerd kijkt er al naar uit om de bijzondere dag van deze twee levensgenieters te mogen fotograferen. Wij zijn ook benieuwd en hopen hen tegen die tijd terug te zien!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie