Maak kennis met de professionele ceremoniemeester

Maak kennis met Jo-Anne - Foto's: Ceremoniemeesters van der Lelij

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een familielid of vriend(in) te vragen als ceremoniemeester. Dit betekent wel dat hij / zij niet onbezorgd van jullie bruiloft kan genieten. Ook kan het leiden tot discussies over de invulling van de bruiloft. Voorbeeld: jij en je verloofde willen graag dat de gasten zich tijdens het diner aan een tafelschikking houden en je ceremoniemeester zegt: “joh, de gasten zoeken zelf wel een plekje!”

Ontspannen gasten – Foto: Henry Burrows
  • Wat doet een professionele ceremoniemeester?

Een professionele ceremoniemeester neemt deze zorgen uit handen. Ook kan de ceremoniemeester jullie tips geven omdat zij veel ervaring heeft. Wie weet zijn jullie nog een punt vergeten in de dagindeling, zij helpt jullie op weg. En sta je op de grote dag met een stapel cadeaus in je handen of is je moeder er met je extra panty vandoor? Geen nood, de ceremoniemeester lost het op!

Werk van een professional - Foto's: Ceremoniemeesters van der Lelij
  • Aanbieding

Bij Ceremoniemeesters van der Lelij kun je kiezen uit 3 pakketten met diensten. Zo kun je zelf de keuze maken wat bij jullie bruiloft past en daarnaast is er altijd de mogelijkheid om extra diensten af te nemen zoals het maken van een draaiboek of een stylingadvies. Voor bruiloften in de maanden oktober t/m maart en voor bruiloften op een maandag, dinsdag of woensdag gelden aantrekkelijke kortingen.

Ontspannen bruidspaar – Foto: Ahmed Sinan
  • Tip van Jo-Anne

Tot slot nog een tip, want daar zijn professionele ceremoniemeesters heel goed in: handige tips geven!  Maak een programmaboekje voor de daggasten. Alle belangrijke tijdstippen op een rijtje met daarbij het antwoord op vragen die daggasten vaak stellen. Bijvoorbeeld wanneer ze de corsage krijgen en op welk moment de foto’s gemaakt worden. Dit programmaboekje kun je natuurlijk in de stijl van jullie uitnodiging vormgeven!

Heb jij een vraag aan de professionele ceremoniemeester? Stuur Jo-Anne een mailtje of laat een bericht achter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie