Manuel Mota bruidsmode voor Pronovias 2012


Manuel Mota bruidsmode voor Pronovias 2012 - Prado
Manuel Mota bruidsmode voor Pronovias 2012 - Prestigio

De ontwerpen van de Spaanse designer Manuel Mota hebben altijd iets klassieks over zich. Ook dit jaar heeft hij een nieuwe collectie ontworpen voor het merk Pronovias  De jurken hebben duidelijk de Pronovias stempel, maar zijn nog net iets geraffineerder. Dit jaar heeft Manuel Mota gekozen voor jaren 50 glamour. Een thema waar zijn klassieke ontwerpen goed in uitkomen en wat deze bruidsmode collectie tot een van Europa’s meest gewilde maakt…

Uiteraard laten we graag wat van zijn ontwerpen zien!

Manuel Mota bruidsmode voor Pronovias 2012 - Proeza

Alle ingrediënten voor de prinsessenlook à la Grace Kelly zijn aanwezig: elegante ontwerpen, gebruik van de allerbeste organza zijde en afwerking met Frans kant.

Manuel Mota bruidsmode voor Pronovias 2012 - Pùrpura
Manuel Mota bruidsmode voor Pronovias 2012 - Princesa
Manuel Mota bruidsmode voor Pronovias 2012 - Preferida

De lange sluiers ademen de stijl van de jaren ‘50. De doorzichtige top in de jurk Preferida hierboven, is een van onze favoriete toevoegingen – subtiel en erg stijlvol.

Bekijk ook meer van onze 2012 collecties, om ideëen op te doen en te zien wat nieuw is. Voor meer Manuel Mota jurken ga je naar  Pronovias.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie