May the best bride win: ding mee naar gratis trouwjurk!

Joehoe! Niks geen maandagochtendhumeur voor de Zankyou redactie, want vandaag begint onze eerste give away actie, en wat voor één: we mogen een trouwjurk van Unielle Couture weggeven via onze website! Hoe je meedoet? Dat lees je uitgebreid in dit artikel!

Unielle Couture en Zankyou geven gratis trouwjurk weg!

Geen tijd te verliezen want hoe eerder je begint met het verzamelen van al je familie en vrienden om jouw bericht op het Zankyou forum te liken & te tweeten, hoe meer kans je maakt op die prachtige droomjurk helemaal op maat gemaakt met behulp van de 3D bodyscan. En geloof ons nou maar als we zeggen dat de jurken stuk voor stuk spectaculair zijn. Daarnaast zijn we heel blij te mogen meededelen dat top trouwfotograaf Fotozee de foto´s van de passessie zal verzorgen. Ook helemaal gratis! Toch niet overtuigd? Bekijk dan deze fotogallerij en ga snel aan de slag!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (2)

dorien.snels
6 jun 2012

Hoe kan ik mijn bericht op facebook zetten zodat mijn vrienden en familie het kunnen liken???

Antwoorden
Zankyou
7 jun 2012

Hoi Dorien,

als je op jouw bericht klikt zie je dat hij een eigen URL heeft, http://www.zankyou.nl/forum/q/dress-give-away-unielle-couture-zankyou-a-dorien-snels/5409#answers-date, deze kun je op je facebook zetten met de vraag of mensen er zoveel mogelijk reacties, likes, tweets aan willen geven!

Sucees!

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie