Met Caprichia trouwen in Marbella

 

Trouwen in Marbella met een prachtig uitzichtMeer lezen “Trouwen in Marbella met een prachtig uitzicht”
Trouwen in Marbella met een prachtig uitzicht

Als jullie van plan zijn om in het buitenland te trouwen, waarom zou je er dan niet voor kiezen om in Marbella te gaan trouwen?

Marbella heeft veel te bieden als het gaat om bruiloften: zon, zee en natuurlijk strand. Het maakt niet uit of je een grootse en luxueuze bruiloft wilt of juist een kleine en intieme bruiloft, in Marbella kan het allemaal. Maar waar begin je met het plannen? Hoe vind je een geschikte locatie en hoe regel je de catering? Caprichia wil jou helpen met het plannen van jouw top bruiloft!

 

Stijlvolle en romantische aankleding voor een bruiloftMeer lezen “Stijlvolle en romantische aankleding voor een bruiloft”
Stijlvolle en romantische aankleding voor een bruiloft

Lucia Fraga van Caprichia woont al 12 jaar in Marbella en kent de omgeving als geen ander. Dankzij haar jarenlange ervaring in het plannen van bruiloften in Marbella kan Lucia jullie als geen ander de meeste romantische plekken, beste cateraars en hipste styling bieden. Lucia kan met haar kwaliteiten en ervaring ervoor zorgen dat jullie grote dag perfect wordt!

 

De perfecte locatie voor de mooiste dag van je levenMeer lezen “De perfecte locatie voor de mooiste dag van je leven”
De perfecte locatie voor de mooiste dag van je leven

Samen met Lucia van Caprichia gaan jullie bespreken wat er moet gebeuren om jullie bruiloft perfect te maken. Samen met haar gaan jullie op zoek naar de droomlocatie, wat bijvoorbeeld een exclusieve beachclub op het strand is, of zelfs een historisch Arabisch kasteel. Marbella heeft enorm veel te bieden als je gaat voor een exclusieve bruiloft.

De catering in Marbella is van hoge kwaliteitMeer lezen “De catering in Marbella is van hoge kwaliteit”
De catering in Marbella is van hoge kwaliteit

Ook de catering in en rond Marbella is geweldig, Spanje staat sowieso bekend om het uitstekende eten en drinken. Het kan absoluut een leuke toevoeging zijn om een aantal lokale producten aan het menu toe te voegen. Ook de wijn in Spanje is geweldig, er zijn veel wijnen die internationale prijzen hebben ontvangen. Lucia kan jullie helpen om de beste (lokale) producten op het menu te krijgen. Dankzij haar contacten kan zij de beste cateraars van de regio regelen om ook het eten en drinken op een hoog niveau te hebben.

Genoeg redenen om te trouwen in Marbella! Met Caprichia heb je de kans om je droombruiloft te ervaren, een ´next level´ bruiloft in Marbella.

´Next level´ Bruiloft in MarbellaMeer lezen “´Next level´ Bruiloft in Marbella”
´Next level´ Bruiloft in Marbella

Contact gegevens Caprichia Weddings & Occasions
Website: www.caprichia.com
Email: info@caprichia.com
Telefoonnummer: (+34) 676 482 388
Adres: Avda. Alfonso Hohenlohe. Edificio Coliseum. Ctra. de Cádiz, km. 178. Marbella –                                                                                 Golden Mile. 29602

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie