NL Login
NL

Mijn onvergetelijke huwelijkreis in New York

Mijn Mijn onvergetelijke huwelijkreis in New York

Ik ben op huwelijksreis geweest in het bruisende New York. Ik had een romantisch hotel in New York geboekt. Het hotel vond ik bij Venere.com. Vanaf het vliegveld voelden wij ons echt beroemdheden toen we naar het hotel in een echte limousine werden vervoerd. Het hotel ligt in midden in Central Park en dichtbij het Metropolitan Kunstmuseum. Ik genoot in het hotel van de heerlijke aromatherapie en massages in de spa.

Shoppen en genieten van elkaar in New York

In New York heb ik heerlijk gewinkeld bij Bloomingdale’s. Ik heb ook vele chique boetiekjes bezochtop 5th Avenue en gewindowshopt bij de Upper East Side. ‘s Avonds ging ik met mijn man romantisch dineren in de wijk Soho bij een heerlijk restaurantje. Samen met mijn man heb ik ook het Vrijheidsbeeld bezocht. Ik genoot ‘s avonds van een musical op Broadway. De volgende dag bezocht ik samen met mijn man de artiestenwijk Greenwich Village en de wijken Little Italy en China Town. Op de Brooklyn Bridge genoot ik van de schitterende skyline tijdens de ondergaande zon.

Foto via VenereMeer lezen “Foto via Venere”
Foto via Venere

Romantisch samenzijn in New York

In New York heb ik vele romantische momenten beleefd. Vanuit het Empire State Building had ik een prachtig uitzicht. Ik voelde mij net Meg Ryan in de film Sleepless in Seattle. ‘s middags nodigde mijn man mij uit in een koets van Central Park. Ik was net een echte prinses in de koets. Daarna nam mijn man mij mee naar de High Line. Dit park is op de plaats van een verhoogde oude spoorlijn gebouwd. Ik heb er heerlijk rustig gewandeld met mijn geliefde. ‘s Avonds heb ik geproost op ons geluk in het River Café. Het was echt een onvergetelijke huwelijksreis in New York.

Deze post is geschreven door gastblogger Anjeeta Nayar  regelmatig schrijfster voor Venere.com

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie