Mijn onvergetelijke huwelijksreis

Meer lezen “”
Londen Eye - foto bij Tumblr

Mijn onvergetelijke huwelijksreis was in Londen. Een betoverende stad! Ik heb hele mooie foto’s gemaakt bij de Tower Bridge. In de Londen Eye had ik een schitterend uitzicht en in de avond hb ik genoten van een heerlijke Candlelight supper in een heerlijk restaurantje.

Romantisch overnachten in Londen
Londen is de romantische plek bij uitstek. Vooral de wijk Shad Thames met de pakhuizen uit de tijd van Charles Dickens geven een romantische sfeer. Rondom de wijk Shad Thames zijn veel romantische hotels in Londen te vinden. Kijk maar eens bij Venere.com. Ik had samen met mijn man een prachtige kamer, waarvan de badkamer uitgerust was met een whirlpool! Bij aankomst genoten mijn man en ik van heerlijke chocolaatjes en lekkere champagne. Het eerste diner was bij Fifteen, het restaurant van Jamie Oliver. De volgende dag genoten wij van een heerlijk romantische diner op de Theems met de Dining River cruise. Na het diner ging ik met mijn geliefde naar het West End Theatre de prachtige musical Mamma Mia bekijken.

High Tea en heerlijk shoppen
In het Savoy, a Fairmont managed Hotel – Londen werden wij verzorgt met een heerlijke High Tea. Er kon gekozen worden uit verschillende gangen en verschillende soorten thee. De high tea hapjes bestonden onder andere uit scones met clotted cream en marmelade en muffins. Daarnaast koos ik hierbij nog de sandwiches en pasteitjes. Na de High Tea gingen mijn man en ik nog een gezellig pub bezoeken. De dag erna bezichten wij de St. Paul’s Cathedral en de Whispering Galery  in de cathedraal. Door de akoestiek zijn liefdesboodschappen te horen van de ene naar de andere muur, ik fluisterde ‘love‘.

Om de huwelijksreis extra te bezegelen lieten mijn man en ik eigen ringen maken bij de Jewellery school. Wat goedkoper is dan een bezoekje aan Harrods. Daar keek ik voor nog méér huwelijkscadeaus, Harrods heeft werkelijk alles. Ik heb gekeken bij de speelgoedafdeling voor mijn toekomstige kroost en bij de parfum afdeling om van de hotelnacht een zwoele nacht te maken.

Meer lezen “”
Huwelijksreis in Londen - foto bij Tumblr

Deze post is geschreven door guestblogger Anjeeta Nayar. Anjeeta schrijft regelmatig voor Venere.com

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie