Mmm… Smullen met rustieke bohemian bruidstaarten!

Trouwen in een ongedwongen, relaxte sfeer, zonder gehaast. Het liefst in het natuur, bijvoorbeeld op een weiland, in een boomgaard, op een boerderij of zelfs in het bos! Zo’n rustieke of bohemian stijl bruiloft vraagt natuurlijk ook om een rustieke bruidstaart. Lees, kijk en word geïnspireerd!

Credits: Blueberry Hill Cakes
Credits: Brooke Michaelson Photography

Fondant, crème of toch “naked”?

Onze favoriete stijl van rustieke bruidstaarten is een “naked” cake, dus een bruidstaart zonder een jasje van crème of fondant. Het ziet er puur, natuurlijk en vooral heel lekker uit.

Wil je toch een “jasje” op je taart, kun je ook kiezen voor een bruidstaart afgesmeerd met crème. Het ziet er stukje traditioneler uit dan een naked cake, maar is minder strak dan fondant.

Je kunt natuurlijk ook voor een taart bekleed met fondant kiezen – decoreer het dan met natuurlijke kleuren of in een vintage stijl.

Credits: Gebakkerij
Credits: Brooke Michaelson Photography

“Natuurlijke” decoratie

Je gaat voor een natuurlijke ongedwongen look, dus ook in de decoratie op je bruidstaart moet je dat terug kunnen zien. Kies dus voor vers (seizoens)fruit, verse (eetbare) bloemen of kruiden.

Credits: Sugarlips Cakes
Credits: Gebakkerij

Bruidstaart met jute en kant

Een van de trends van 2015, bruidstaarten gedecoreerd met jute en kant. Het plaatje wordt helemaal compleet als je jute en kant gebruikt voor de rest van je styling.

Alternatieven voor een traditionele bruidstaart

Houd je niet van taart? Of wil je gewoon iets heel anders dan anders? Kies dan voor een desserttafel vol lekkere vlaai in verschillende smaken, een toren gemaakt van donuts of een “bruidstaart”  van pannenkoeken. Wil je geen zoete bruidstaart? Dan is een kaas bruidstaart een goede optie.

Bekijk “Eye-catcher voor je bruiloft: een desserttafel” om inspiratie te krijgen voor jouw desserttafel.

Credits: Simply Perfect Events & Experiences
Credits: Jose Villa Photography
Credits: One Girl Cookies

Dit artikel is geschreven door gastblogger Anna Windorpska van Gebakkerij. Gebakkerij is gespecialiseerd in het creëren van bijzondere bruidstaarten op maat. Nieuwsgierig? Bezoek de website: www.gebakkerij.nl

 

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie