Naturel bruidsmake-up deel twee: laat je ogen stralen!

Bruid Ruth ziet er fantastisch uit met haar naturel make-up look! Foto: Melody Rae Photgraphy

Vorige week heb ik jullie laten zien hoe je een goede basis legt voor een naturel make-up look, vandaag gaan we verder met de ogen, de lippen en de finishing touch. 

  • Accentueren

Gebruik een blusher of een accentuerende kwast om lichtjes over je botstructuur te strijken. Gebieden die je extra kunt accentueren zijn: net onder je jukbeenderen, het bovenste gedeelte van je voorhoofd en onder je kaaklijn. Je kunt het beste zo min mogelijk poeder gebruiken, als je toch wat te veel hebt aangebracht gebruik je een schone borstel om het teveel weg te vegen. Daarnaast, onthoud je T-zone goed te poederen, met een losse poeder in de kleur van je eigen huidskleur. Zo voorkom je dat je gezicht gaat glimmen in de loop van de dag.

Foto: Felipe Espinosa
Foto: Felipe Espinosa
  • Laat de ogen stralen

Laat je ogen stralen door de eigen oogkleur te accentueren, kies een neutrale kleur oogschaduw, maar wel een kleur die in tegestelling is met je eigen kleur ogen. Gebruik een oogschaduwborsteltje om het product uit te vegen tot het perfect samenvalt met je huidskleur. Een andere make-up truc is om een kleine hoeveelheid, heel lichte parelmoer oogschaduw aan te brengen in de binnenste ooghoek. Om het af te maken krul je je winpers en breng je een licht laagje mascara aan. Deze borstel je uit om de haartjes goed van elkaar te scheiden.

Foto: Felipe Espinosa
  • De natuurlijke blos

Let er bij het kiezen van een blusher op dat de kleur dicht ligt bij je natuurlijke blos. Strijk lichtjes over je jukbeenderen, maar onthoud dat de camera de kleur doet vervagen, je dient dus een keuze te maken, hoe wil je eruit zien voor de camera en hoe voor de gasten. Je kunt waarschijnlijk het beste een beetje tussenin gaan zitten.

  • Verzorgde lippen

Houd de lippen simpel, gebruik geen lipliner, dat maakt je look misschien te hard. Behoud de hele dag mooie lippen door neutrale lipgloss te gebruiken, werk het bij tijdens de dag zelf.

  • Voorbereiding

De naturel make-up look gaat vooral over het naar voren halen van je natuurlijke schoonheid en dit valt of staat met de voorbereiding. Als je een gezonde, stralende huid hebt is dat het halve werk. Begin nu alvast na te denken over je huidverzorgingsroutine. Oefen de make-up die je wilt dragen en neem even een foto in de buitenlucht om te zien hoe het eruit ziet!

Eerste foto credit: Melody Rae


Guest blogger: Katie is visagiste en hairstyliste, komt uit de UK en heeft veel ervaring met het stylen en opmaken van bruiden.

Ben jij ook een expert op het gebied van bruiloften en wil je voor Zankyou schrijven? Neem contact met ons op.

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie