Nederlandse winnaars van de Zankyou International Wedding Awards

Nee, we zijn er nog niet klaar mee! We zijn er bij Zankyou Nederland hártstikke trots op dat er drie Nederlandse blogs zijn opgenomen in de lijst van 99 meest inspirerende trouwwebsites wereldwijd en dat zullen jullie merken ook! Graag stel ik aan jullie voor: de Nederlandse winnaars van de ZIWA:

ZIWA 2012

Hip je Huwelijk in: volgens haarzelf niet de meest consistente blogger, maar alles bij elkaar heeft Chantal van Hip je Huwelijk in, bruiden de afgelopen jaren voorzien van zóveel inspiratie dat ze dolgraag op haar stemden!

Arnhems Meisje: een eigenwijze blog, boordevol inspiratie voor elk type bruid. Of je nu kiest voor appeltaart of sushi op je bruiloft, Arnhems Meisje begrijpt dat iedere bruiloft uniek is. Een echte aanrader voor de bride to be!

The Perfect Wedding: niet meer weg te denken uit de trouwwereld is deze rots in de branding voor vele bruiden. Ze hebben een mooie blog en vele adresjes. Surfen maar!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie