Nét even wat anders bruiloft: zwart-wit bruidsjurk en zelfontworpen ringen!

Vandaag in Jullie Bruiloft het koppel Bertine en Mark. Het duo is gefotografeerd door iSi fotografie en de bruiloft vond plaats op 21 oktober 2011, een echte herfstbruiloft dus!

Foto: iSi fotografie
Foto: iSi fotografie

De originele zwart-wit bruidsjurk is van Etxart & Panno, gekocht bij Embrace Mode, een mooie zaak waar je zowel bestaande merken als eigen couture kunt vinden. Deze jurk heeft een mouwloze top van soepele jersey  met v-hals decolleté, waarover Bertine tijdens de ceremonie een bolero draagt. De rok is van zwart zijde en loopt wijd uit.

Foto: iSi fotografie

Spannend: naar binnen gluren voor de ceremonie begint! Dit kerkje, de Johanneskerk staat in Twekkelo. Dit ligt in Enschede prachtig temidden van het Twentse landschap.

Foto: iSi fotografie

 

Foto: iSi fotografie

Leuk om te weten: deze prachtige ringen zijn door de bruid (die edelsmid is!) en haar zus zelf ontworpen en gesmeden. De trouwringen komen van Uni10 uit Enschede, er is een bestaande collectie, maar je kunt ook iets speciaal laten ontwerpen en uitwerken.

Foto: iSi fotografie

 

Foto: iSi fotografie

Ná de ceremonie en voor de receptie is er even tijd het maisveldje tegenover de kerk in te duiken. Hier kan het koppel even op adem komen en het levert fantastische foto´s op!

Foto: iSi fotografie

Als dat er niet heerlijk uitziet! Deze bijzonder lekkere (hebben wij ons laten vertellen) en vrolijke bruidstaart is gemaakt door de beste vriendin van de bruid. Wat een lief, persoonlijk cadeau. Bedankt Bertine en Mark en natuurlijk iSi fotografie! Klik hier voor meer foto’s van iSi weddings!

 


Neem contact op met iSi weddings
Website : www.isiweddings.nl
Tel. :  + 31  6 – 48 46 00 31
Email : info@isiweb.nl

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

Kathinka
20 mrt 2012

Schitterende jurk, zeg!

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie