Oesters: the perfect bite voor op je bruiloft!

Foto: Oestermeisje

Oesters wie houdt er niet van? Oesters spreken al eeuwen tot de verbeelding van de mensen. Oesters worden ook nu nog beschouwd als hét liefdesvoedsel. Bovendien produceert de pareloester de zo lieflijke romantische parels en de parel staat voor duurzaamheid, iets wat iedere bruid graag wil in haar huwelijk! Oesters worden al sinds de tijd van de Romeinen beschouwd als een lustopwekkend middel. Hetgeen altijd spannend is op een bruiloft. Oesters op je bruiloft is symbolisch én glamorous. In combinatie met Champagne geeft het helemaal een sjieke uitstraling. Iedere bruid wil deze combinatie van symboliek en glamour toch terug zien op de bruiloft!

  • Kiezen van de oester

Kies bijvoorbeeld voor de Normandische Creuse, deze Franse oester kenmerkt zich door de zilte nootachtige smaak. Dit is een prachtige oester om je gasten mee te verwennen. Wil je het beste van het beste dan kies je voor de Perle Blanche. Deze oester met haar rijke, volle en hazelnootachtige unieke smaak wordt tevens ook veel in sterrenzaken geserveerd. Een echte aanrader!

Foto: Robin via flickr.com
  • Oesters & Champagne

Natuurlijk moet er bij deze heerlijke delicatesse ook een goede wijn geschonken worden. Champagne is natuurlijk dé drank om een feestelijke gebeurtenis als een bruiloft te vieren. Wat beter dan te toosten op het geluk en de liefde dan met deze sprankelende chique wijn!

Foto: Katielips op Flickr.com

Kies voor een goede champagne voor op je bruiloft, bijvoorbeeld een Moët & Chandon, een van de bekendste merken, maar er kan natuurlijk ook gekozen worden voor een Prosecco of voor een mooie Cava. Al deze wijnen zijn mousserende witte wijnen oftewel de feestelijke bubbeltjes voor op jullie bruiloft!

De Oesters en Champagne brengen net die extra allure op uw bruiloft, die u op deze speciale dag verdiend!


Guest blogger:  Oestermeisje Oestermeisje is expert op het gebied van het cateren van oesters op je bruiloft.

Ben jij ook een expert op het gebied van bruiloften en wil je voor Zankyou schrijven? Neem contact met ons op.

Laat een bericht achter