Olivia’s Vraag & Antwoord: Wat geven we het bruidspaar cadeau?

Een cadeau kiezen voor het bruidspaar kan soms best lastig zijn. Foto: Wylio
  • Olivia’s Vraag & Antwoord:

Iedere maand beantwoordt Olivia een vraag van een bruidspaar in spe. Heb jij ook een vraag voor haar? Mail haar dan, klik hier.

  • Vraag:

“Hoi Olivia,  Mijn zus en haar vriend gaan na tien jaar eindelijk trouwen en nu willen we hen een mooi en waardevol cadeau geven. Maar wat? Heb jij goede ideeën? Groetjes, Tineke”

Een leuk en origineel cadeau. Maar ook iets waar het bruidspaar wat aan heeft… Dat kan soms best lastig zijn. Hopelijk geven onderstaande ideeën je wat inspiratie!

  • Geld

Tja, heel zakelijk maar geld is typisch een voorbeeld van “minder leuk om te geven, geweldig om te krijgen”! Weet je dat het bruidspaar aan het sparen is voor die geweldige wereldreis of die mooie nieuwe auto dan is dit een super cadeau.

Het is niet "all about the money" maar geld is een fijn cadeau om te krijgen! Foto: Wylio
  • Bonnen, bonnen, bonnen!

Hoe heerlijk is het om zelf cadeaubonnen te krijgen, laat staan wanneer je op de “dag der dagen” van je favoriete zaakjes giftcards krijgt, al is het maar van de Starbucks! Altijd een schot in de roos waar het bruidspaar later met veel dank en plezier aan terug denkt wanneer ze de giftcards uitgeven.

  • De huwelijksnacht

Hebben ze geen specifieke plannen voor de huwelijksnacht en gaan ze “gewoon naar huis” dan kan het erg leuk zijn hen een overnachting aan te bieden in het hotel waar ze altijd al eens hebben willen genieten van overdadige luxe en ontspanning. Of doe gek, maak er twee nachten van! Check alleen wel even goed wanneer de huwelijksreis gepland staat.

Chique de friemel: een hotelovernachting voor twee - Foto: Wylio
  • Voor de bruidegom

Vaak is het makkelijker een cadeau te verzinnen voor de bruid dan voor haar aanstaande. Is hij bijvoorbeeld een echte whiskey liefhebber? Geef ze dan een dure fles whiskey met een persoonlijk label waar instructies op staan dat ze de fles mogen aanbreken bij hun 5-jarig jubileum. Alhoewel een Weber barbeque het ook altijd goed doet bij de gom.

  • Pure verwennerij

Stel zelf een pakket samen voor de perfecte “breakfast in bed”: op een chique bedtray parkeer je schitterende nieuwe porseleinen koffiemokken met bijbehorend blik Lavazza koffie, bijbehorende porseleinen bordjes en vul op met wat fruit, afbakcroissants, servetten en wat zoetigheden en voila! Daar hoeft alleen nog maar een mooi celofaantje omheen! Wil je nog wat extra’s toevoegen, kun je ervoor kiezen een giftcard of geld in de porseleinen mokken te verstoppen.

De beste tip voor het bruidspaar: De cadeaulijst van Zankyou!
  • Tip het bruidspaar!

Ja, want Zankyou is dé site waarop ze hun cadeaulijst zelf kunnen samenstellen. Misschien hebben ze daar nog niet eens aan gedacht en help je hen enorm om op een leuke manier hun wensen kenbaar te maken. Tegelijk help je jezelf en weet je precies wat ze willen :)

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op facebook of twitter!

Fotocredits:Olivia is expert in het zoeken van leveranciers voor je bruiloft. Ben jij ook een expert op het gebied van bruiloften en wil je voor Zankyou schrijven? Neem contact met ons op.

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie