Olivia’s Vraag & Antwoord: Hoe maken we onze bruiloft uniek?

Mag het allemaal nét even anders? We houden ervan! - Foto: 2rings.nl

Iedere maand beantwoordt Olivia een vraag van een bruidspaar in spe. Heb jij ook een vraag voor haar? Mail haar dan, klik hier.

  • Hoe maken we onze bruiloft uniek en anders dan alle anderen?

Natuurlijk onderscheid jullie bruiloft zich vanzelf die van vrienden en familie maar toch is dit een veel voorkomende vraag. Want hoe maak je je bruiloft zó dat iedereen zich juist die van jullie nog jaren later herinnert?

Een unieke en originele bruiloft begint uiteraard bij het bruidspaar zelf. Bruid en bruidegom zijn uniek en dus zal de bruiloft altijd anders zijn dan die van anderen ondanks dat soms de locatie hetzelfde kan zijn. Maar nét dat beetje extra “jullie” is natuurlijk altijd welkom. Hieronder vind je een paar tips die je kunnen helpen het net even anders te doen.

  • 1. It starts with the dress!

Eigenhandig kan je als bruid een geweldige statement maken met je trouwjapon. Kies voor een kleur of een bijzonder model en voilá, de toon is gezet: dit is niet zomaar een bruiloft! Bedenk dus wat je mooi vindt en overleg in de boetiek wat de mogelijkheden zijn en wat bij jou past. Vind je dit net iets teveel een statement? Kies dan voor gekleurde bruidsschoenen, liefst met hoge hak natuurlijk!

Something blue... Schitterend én uniek - Foto: 2rings.nl
  • 2. De fotograaf

Trouwfotografen zijn vaak erg creatieve mensen en ondanks dat je hem of haar vaak niet persoonlijk kent, is het toch een van de belangrijkste personen op je bruiloft.  Wanneer je een goede fotograaf kiest, zal deze graag met jullie meedenken hoe de stijl van de foto’s uniek en creatief kan zijn. Een andere locatie kiezen dan een kasteel of park kan al hele andere beelden geven namelijk. Je trouwfoto’s worden zo een blijvende herinnering aan een unieke en bijzondere dag!

  • 3. Kies een “ander” thema.

Een thema kiezen, klinkt al bijna weer standaard maar dat is het toch niet. Je hoeft niet persé een thema te kiezen wat je op het internet tegen komt (vintage, colour blocking enz). Steeds weer hoor ik bruidsparen met nieuwe thema’s die perfect bij hén passen. Zijn jullie beiden erg sportief en wil in voor wat geks? Pas dan het thema hierop aan. De dresscode is “sporty chique” en de bruid kan zelfs sportschoenen dragen, dat geeft ook nog eens supercoole foto’s!

Thema: Boeren B(l)ond! - Foto: 2rings.nl
  • 4. Doe eens iets geks!

Kies voor een karaokeset in plaats van een band of DJ. Of voor heerlijk geurende verse kruiden op tafel in plaats van hele bloemarrangementen. Of nog beter: take it all outside! Inclusief een super relaxte picknick dan natuurlijk ;)

Wat zijn jullie plannen voor een te gekke en unieke bruiloft?

Fotocredits: www.2rings.nl


 Olivia is expert in het zoeken van leveranciers voor je bruiloft.

Ben jij ook een expert op het gebied van bruiloften en wil je voor Zankyou schrijven? Neem contact met ons op.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie