NL Login
NL

Om in je trouwagenda te zetten: de leukste trouwbeurzen van Nederland en België

Trouwbeurzen 2012. Foto: monetmine.nl

Bruidsbeurs Limburg - Heb je je verloofd rond de feestdagen? En kun je niet wachten je onder te dompelen in de wereld van bruidsjurken, huwelijksreizen en lekkere hapjes voor op je bruiloft? Ga dan op 8 januari naar Maastricht voor Bruidsbeurs Limburg!

Trouw-Marriage – In Gent kun je in januari (20,21,22) terecht voor de Trouw-Marriage Beurs. Er zijn live make-overs, drankjes, shows. Kortom: Gent goes Marriage!

Wij trouwen – Ook in België vindt plaats de Wij trouwen beurs, vorig jaar een groot succes, en ook dit jaar staat Kortrijk op 13, 14 en 15 januari in het teken van de liefde. Aaaah…

De Gooische Bruiloft – Deze beurs wordt op 5 februari gehouden in The Upper Deck, gelegen in het prachtige Naarderbos Waterfront. Op deze trouwbeurs met een vooral persoonlijk karakter heerst een ontspannen sfeer. De standhouders zijn allen unieke, voornamelijk lokale ondernemers met passie voor hun vak, veel kennis en ervaring. Klantgerichtheid en persoonlijke service staan voorop. De Gooische Bruiloft is letterlijk en figuurlijk een voorproefje op de dag van je dromen!

Bruidsbeurs Gelderland – is dit jaar weer present in meerdere steden in het land, met onder andere een bruidsbeurs in Hulshorst op 6 februari, ´s avonds in het stijlvolle Apollo Hotel De Beyaerd.

Trouw in Stijl – heeft gekozen voor de stijlvolle datum van 12 februari (02) 2012 voor het houden van hun trouwbeurs. Waar?  Klooster Bethlehem te Haren. Wat? Modeshows, hapjes, inspiratie. Klinkt goed, toch?

Wittenburg WeddingOp zondag 19 februari 2012 ben je van harte welkom bij de Wittenburg Wedding. Van 11.00 tot 17.00 uur zijn de deuren van het Kasteel de Wittenburg in Wassenaar geopend. In een stijlvolle ambiance zie je fraaie collecties van trouwjurken, ringen, sieraden, wijnen, beauty, foto’s, uitnodigingen en bloemwerk. Voor een indruk van het kasteel en de andere deelnemers kun je vast een kijkje nemen op de site!

Love & Marriage Beurs – Eén van de bekendere beurzen van Nederland, welke langs de grote steden in Nederland trekt om bruidsparen te voorzien van allerhande informatie en inspiratie. Ga bijvoorbeeld naar de Jaarbeurs Utrecht op 25 of 26 februari. 

Wedding Fair – Ook in Rotterdam wordt getrouwd! Daarom staat de Wedding Fair daar op 25 maart om alle bruidsparen in de regio Rotterdam te voorzien van een dosis huwelijksvoorbereiding en ideëen en tips.

Bridal Fairs - We hebben bij Zankyou een primeur! Tijdens de Bridal Fairs in De Nonnerie in Maarssen op 1 april 2012 beurs wordt namelijk iets nieuws geintroduceerd: The Strictly for Grooms Lounge (The SFG Lounge). Deze ruimte is volledig geënt op de bruidegom met exclusieve herenkleding, accessoires, gezichtsbehandeling (grooming), entertainment, auto’s, herentijdschriften, een stand met lekkere luchtjes, een loungy setting… Als je partner nu niet mee wilt, dan weten wij het ook niet meer!

Trouwbeurs Haaren – Zet het maar in je agenda: de laatste zondag van oktober (28 oktober) wordt vanwege succes in 2011 herhaalt: Trouwbeurs Haaren. Vorig jaar waren er mooie prijzen te winnen, waaronder een professionele ceremoniemeester voor op je huwelijk! We zijn benieuwd wat er dit jaar te winnen valt!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie