NL Login
NL

Ontdek de website waar Nederlandse bruidsfotografen awards winnen en hun mooiste werk laten zien!

Masters of Dutch Wedding Photography – hebben jullie al van deze naam gehoord? Niet? Dan willen wij hier graag gauw verandering in brengen, want het is een fantastisch concept met een inspirerende website die niet gemist mag worden. Wij, de redactieleden van Zankyou, zijn trotse partners geworden van deze mooie organisatie en kunnen het dan ook niet laten jullie hierover te informeren!

foto: Huib Vintges

Nederlandse bruidsfotografen krijgen de kans bij MDWP om hun meest indrukwekkendste foto´s te presenteren waarop hun werk op het hoogste niveau beoordeeld wordt. De beoordeling van de foto´s vindt alleen plaats door een vakjury van ervaren trouwfotografen, want het is natuurlijk geen eerlijke ´strijd´ wanneer een bruidsfotograaf wint doordat hij/zij beschikt over een groot sociaal netwerk. Voor de bruidsfotografen is dit een mooie mogelijkheid om uitgedaagd te worden en te blijven in hun werk, want ieder ander wilt tenslotte die mooie awards binnenhalen. Hoe is dit eigenlijk begonnen? De MDWP is opgezet door Nederlandse bruidsfotografen vanuit de behoefte voor het onderscheiden van de beste Nederlandse bruidsfotografie. Een prachtig concept toch?

foto: Jesse van Kalmthout
foto: Damon Pijlman
foto: Gabriel Scharis

Behalve dat dit aantrekkelijk is voor de bruidsfotografen in Nederland, is dit ook een mooie inspiratiebron voor toekomstige bruidsparen. Zij kunnen op een gemakkelijke manier de beste bruidsfotografen bekijken, een onderscheidt maken tussen de kwaliteit van deze vele fotografen en de stijl van een fotograaf ontdekken die het beste bij jullie als bruidskoppel past. Hiernaast maken zij ook gebruik van een leuke blog, waarin o.a. fotografen mooie verhalen vertellen van de betekenissen achter hun foto´s.

foto: Annelien Nijland

Wacht dus niet langer, ben jij als toekomstige bruid op zoek naar één van de beste fotografen van Nederland voor op jouw bruiloftNeem dan een kijkje op de website, ontdek meer over hen en laat je inspireren.

Kom je er even niet uit hoe jij de juiste trouwfotograaf moet vinden voor je bruiloft? Dan hebben wij een aantal tips voor jou klaargezet.

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie