Ontdek Victoria´s Secret als bruidslingerie

Sexy bruidslingery van Victoria Secret Collectie 2011

Victoria’s Secret is waarschijnlijk een van de meest beroemde lingeriemerken in de wereld en presenteert dit jaar ook een collectie speciale bruidslingerie. De collectie is bedoeld om de bruid zich sexy te laten voelen, tijdens de trouwdag, maar natuurlijk ook niet te vergeten tijdens de huwelijksnacht en de huwelijksreis!

Graag laten we je wat mooie niemendalletjes uit de collectie zien:

Hemdje en charatels uit de Victoria Secret Collectie 2011
Sexy babydoll uit de Victoria Secret Collectie 2011
Kousenband en sluier uit de Victoria Secret Collectie 2011

We zien  baby doll´s van transparant tule, bh´s met mooie kleine steentjes… allemaal in traditioneel wit gecombineerd met sexy charatels, stockings en kousenbanden.

Blauw tintje in deze bh uit Victoria Secrets 2011 collectie

Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het lekker zit en dat je je er ook daadwerkelijk zelfverzekerd en sexy in voelt. Zeker weten dat je kersverse man de extra moeite kan waarderen! Voor een bewegende versie van bovenstaande, té mooie modellen, check dit superzoete filmpje sexy little bride.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie