Onvergetelijke trouwfoto’s van een onvergetelijke dag

Een mooi portret van de bruid is een waardevol aandenken aan jullie trouwdag. Foto: www.zijblij.nl

Houd jij ook niet van geposeerde trouwfoto’s waarop je samen een boom knuffelt? Je bent niet de enige. Bruidsparen zijn bij het zoeken naar een trouwfotograaf vaak op zoek naar ‘iets bijzonders’. Maar wat dat dan precies is? Fotograaf Peter van Beek maakt opvallende out of the box foto’s en maakt jullie trouwfoto’s tot een unieke en dierbare herinnering.

zankyou_25Meer lezen “zankyou_25”
Onvergetlijke trouwfoto´s - Foto: www.zijblij.nl

Een van zijn grote passies is het fotograferen van de Roma-zigeuners. Hij verdiept zich graag in andere culturen, niet in de laatste plaats voor de reisbijlagen van kranten en de reismagazines waar hij ook voor werkt. Grappig genoeg zijn er veel overeenkomsten tussen het werken bij de zigeuners en het maken van een trouwreportage: de moeilijkheidsgraad is in ieder geval even hoog. Want in beide gevallen kent de fotograaf de andere mensen niet en is hij een vreemde die in korte tijd snel vertrouwd moet raken met de anderen en met de locatie. Bovendien moet hij snel werken en om dat voor elkaar te krijgen, moet hij goed kunnen communiceren. Een behoorlijke uitdaging dus, maar hij geniet ervan!

zankyou_29Meer lezen “zankyou_29”
Onvergetelijke trouwfoto´s. Foto: Zijblij.nl
zankyou_06Meer lezen “zankyou_06”
Foto's maken waarin andere culturen centraal staan, is een van de passies van Peter van Beek. Foto's: www.zijblij.nl

Elke fotoshoot is voor trouwfotograaf Peter een uitdaging: iedere reportage moet wat hem betreft van World Press kwaliteit zijn. Ieder bruidspaar verdient de mooiste trouwfoto’s en krijgt die dan ook. Naast de belangrijke momenten van de dag (het ja-woord, de kus, de ringen) heeft hij ook oog voor alle andere dingen die er gebeuren: zo krijg je een reportage die niet alleen mooie portretten bevat, maar ook de sfeer van de dag weet te vangen. Ook de portretfoto’s hoeven niet allemaal geposeerd en gepolijst te zijn: jullie kunnen lekker jezelf te zijn: dat levert echte foto’s op die modern, energiek en spontaan zijn.

Huwelijk Mona en EdwinMeer lezen “Huwelijk Mona en Edwin”
Foto: www.zijblij.nl

Voor Peter van Beek is de trouwreportage een belangrijk deel van de bruiloft: niet iets wat tussendoor ook nog even afgevinkt moet worden. Natuurlijk: het maken van die onvergetelijke foto’s is het werk van de fotograaf, maar hij kan dat niet zonder het bruidspaar. Jullie prachtige reportage hoort het resultaat te zijn van een goede samenwerking tussen de fotograaf en het bruidspaar. Trouwfoto’s waar je echt de tijd voor hebt genomen, zijn zoveel mooier dan foto’s waarop te zien is dat je gedachten eigenlijk al bij de lunch, de toost en de taart zijn!

zankyou_05Meer lezen “zankyou_05”
Foto: www.zijblij.nl

Peter werkt graag met infrarood inflitslicht, wat een heel bijzonder effect oplevert. Door op deze manier te fotograferen, lijkt een foto bijna surrealistisch: het lijkt een studiofoto, terwijl hij in de buitenlucht is gemaakt.

IMG_5073a_resizeMeer lezen “IMG_5073a_resize”
Foto: www.zijblij.nl

Hoewel een fotograaf op je trouwdag van onschatbare waarde is, moet hij eigenlijk niet opvallen: het is jullie grote dag, en Peter probeert dan ook zoveel mogelijk onopvallend aanwezig zijn. Zo is het bruidspaar het stralende middelpunt en kunnen jullie later nog heerlijk nagenieten aan de hand van jullie foto’s.

Meer weten over het werk van Peter van Beek? Of ben je zo enthousiast dat je hem meteen wil boeken voor jullie trouwdag? Kijk dan op de website van zij blij voor nog meer voorbeelden van zijn werk! Of kijk hier voor de complete fotogallerij van zijblij op Zankyou!

Contact Peter van Beek
Website : www.zijblij.nl
Tel. :  +31 0638278533
mail : info@zijblij.nl

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie