Ook op je mooist ónder je bruidsjurk: bruidslingerie.

Bruidslingerie is niet alleen praktisch, maar kan ook heel mooi zijn. Foto's: Poirier (Carnival).

We gaan ervanuit dat jij op je trouwdag de hele dag straalt; niet alleen van geluk, maar ook omdat je er fantastisch uitziet in je droomjurk. Maar wat draag je ónder die bruidsjurk of wat trek je aan als de jurk uitgaat? Wij doen je een paar romantische ideetjes aan de hand.

Bruidslingerie is vaak functioneel: je figuur wordt erdoor gestroomlijnd en daardoor zit je trouwjurk ook beter. Toch betekent dat niet dat het niet prachtig kan zijn: Poirier en MarieJo hebben bruidslingerie die alle juiste dingen doet voor je lichaam én bovendien gewoon erg mooi is.

In een torselet is je lichaam vaak op haar best. Foto: MarieJo.
Dit korset van Agent Provocateur kan ook prima onder je bruidsjurk. Foto: Agent Provocateur.

Bruidslingerie is meer dan alleen het setje dat je onder je jurk draagt: ook dat wat je ‘s avonds draagt valt eronder. En na zo’n dag worstelen met een wijde rok of moeizaam ademen vanwege een strak lijfje, is het heerlijk om iets aan te trekken wat comfortabel zit, maar waarin je er toch nog goed uitziet.

Comfortabel, maar tóch nog echt een bruidsgevoel. Foto's: Poirier (boven) en Agent Provocateur.
Fox & Rose heeft ook fijne bruidslingerie. Foto's: Fox&Rose.

Ga je onder je jurk voor praktisch? (Denk: huidkleurig, groot en verstevigend?) Je hebt groot gelijk, want je ook bruidskleding moet lekker zitten. Toch is het wel leuk om dan tijdens je huwelijksnacht iets fraaiers aan te schieten, zoals deze prachtige setjes van Fox&Rose en Agent Provocateur.

Een mooi lingeriesetje voor 's avonds. Foto's: Fox&Rose.
Deze lingerie kan je kersverse echtgenoot vast ook wel waarderen. Foto's: Agent Provocateur.

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie