Op zoek naar die ene droom trouwjurk? Ontdek nu de nieuwe Two collectie van Rosa Clará

Na jaren dromen is het dan zover, je gaat trouwen! Bij deze grote dag hoort natuurlijk een fantastisch mooie trouwjurk. Iedereen is benieuwd naar wat je aan zult hebben, maar er is zo veel om uit te kiezen… Gelukkig hebben wij vast een selectie voor je gemaakt! In deze prachtige jurken uit de nieuwe Two 2015 collectie van Rosa Clará zul jij stralen als nooit te voren.

Rosa Clará 2015

In de collectie van dit toonaangevende bruidsjurken merk vind je alle modellen die je je maar voor kunt stellen. Prinsesachtige jurken met omvangrijke rokken voor de bruid met een plank-figuur, of juist een strapless jurk voor de bruid die trots mag zijn op haar rondingen – alles is aanwezig in deze collectie.

Rosa Clará TWO 2015
Rosa Clará TWO 2015

Deze collectie kenmerkt zich door het accentueren van de vrouwelijke rug. Open, kant of met juwelen versierd; aan elk detail is gedacht en dat leidt tot een verbluffend resultaat.

Rosa Clará TWO 2015

 

Rosa Clará TWO 2015

In trouwseizoen 2015 zijn blote schouders helemaal hot. Ook het korset is veelvoudig terug te vinden in de nieuwe collectie. Andere trends zijn onder andere de v-hals, assymetrie en lange mouwen.

Rosa Clará TWO 2015

Ook aan de klassieke bruid is gedacht. Getailleerde jurken die aan al je wensen voldoen, met of zonder borduurwerk of kant. Alle jurken zijn ontworpen om de vrouw volledig tot haar recht te laten komen op deze unieke dag.

Rosa Clará TWO 2015

De collectie bevalt zelfs jurken waar goud in is verwerkt! Goud zorgt voor dat extra vleugje chique. Zie ten slotte ook de elegante handschoenen die het geheel compleet maken. Wij zijn in ieder geval enthousiast! Wat jij?

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie