Op zoek naar een unieke trouwjurk? Probeer deze kleurrijke dip-dye jurken!

Modefreaks onder ons hebben het vast en zeker al gespot: De dip-dye trend in trouwjurkenland. De prachtige kleuren die perfect in elkaar overlopen kennen we al van de ombrétrend die al een paar jaar op nagels, haren, lippen en kleding te zien is, en nog steeds erg hot is. Het verschil tussen ombré en dip-dye is vooral het effect. De overgang bij ombré is groter, de dip dye trend heeft een kortere ovegang.

Trouwjurkdesigners en vooral kleine creatievelingen uit de bruidswereld vonden deze trend té mooi om enkel in het dagelijks leven te gebruiken en herontdekten het. Smelt weg bij deze prachtige creaties. Ga ook voor een ombré of dip-dye trouwjurk, en wees het stralende middelpunt van jouw perfecte bruiloft!

De dip-dye trend kleurt niet alleen heel erg leuk op een de grote dag, maar het is ook dé oplossing voor een probleem die vele bruiden tijdens hun grote dag tegenkomen. Het is een probleem waar je vooraf eigenlijk geen kennis van hebt, maar we zullen je insiders informatie geven: De onderkant van de jurk zal niet stralend wit blijven gedurende de dag! Hoe schoon de vloer ook is, de rok zal altijd een beetje smoezelig worden. Kies daarom voor een donkere kleur onderaan, en zeg maar byebye tegen een vieze rand!

Fotograaf: Laura Craffey / Jurk: Sweet Caroline Styles
Bradford Jones / Jurk: Cleo and Clementine / Model: Jessica G.
Jurk: Lucy Can’t Dance
Jurk: Lucy Can’t Dance
Jurk: Lucy Can’t Dance
Fotograaf: Jessica Cooper Photography / Jurk: Sweet Caroline Styles
Fotograaf: Jessica Cooper Photography / Jurk: Sweet Caroline Styles
Fotograaf: M2 Photo / Jurk: Sweet Caroline Styles
Jenny Markham
Foto: Carolyn McNeil / Fotograaf: Vanilla Photography / Jurk: Jom & Me

Ga jij zelf de uitdaging aan, en verf je je eigen jurk, of bestel je liever een model van één van deze designers?

Lees ook; De beste tips voor hoe jij je trouwjurk mooi kunt houden, Tips voor het verwijderen van vlakken op jouw trouwjurk

Auteur: Sherita jager
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie