Organiseer het beste vrijgezellenfeest ooit: 4 ideeën om het feest nooit meer te vergeten

Denkend aan vrijgezellenfeest denken de meesten vast een zeker een stripper a la Magic Mike. En bij het voorbereiden van het feest zal er dan ook altijd één vriendin zijn die de brandweerman aan huis voorstelt. Hoewel het een leuk idee kan zijn, is het voor de meeste aanstaande bruiden toch niet echt idee waar ze warm voor lopen.

En het laatste wat je wilt is dat de aanstaande bruid zich ongemakkelijk voelt op een dag die juist voor haar bedoeld is! Ben je op zoek naar goede ideeën om je vriendinnetje een écht fantastische avond te bezorgen, lees dan snel verder. Succes gegarandeerd! Ontdek hier nog 6 originele ideeën voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Foto: SUEGRAPHY
Foto: SUEGRAPHY

1. Bezoek een spa

Een gezellige groep vriendinnen in een lekkere hottub, het uitwisselen van geheimen, grapjes die enkel de insiders begrijpen… een flesje wijn, een lekkere beautybehandeling, een massage, therapie. Niet alleen is dit dé manier om relaxt te worden in de dagen voor de bruiloft, ook zorgt dit zeker voor een fantastische avond!

2. Een stedentrip of hotelovernachting

Als je dit lang genoeg van tevoren boekt, kan dit perfect uitpakken. Bovendien is het het allerbeste cadeau wat je een bruid to-be kunt geven. Een heerlijk hotel met fijn gezelschap. Mooie verhalen, herinneringen en een ervaring rijker waarmee de vriendschap een nog diepere betekenis krijgt. Er komen een hoop veranderingen aan, dus wie weet is dit wel het laatste quality time reisje voor een lange tijd! Bekijk hier hoe je jouw vrijgezellenfeest kunt houden à la Carrie Bradshaw in Sex and the City stijl!

Foto: Zwart fotografie

3. Een barman aan huis

Als je op zoek bent naar een intiem feest, relaxt maar niet té simpel, is het huren van een barman een perfecte oplossing. Leer vanuit huis gemakkelijk alle heerlijke cocktails kennen, of laat de meest heerlijke en gekke combinaties maken. Shotjes erbij? Geen probleem, je kunt het je zo gek niet bedenken! Let wel op dat iedereen ook de ochtend daarna vrij is, zodat ze lekker kunnen nagenieten in bed. Bekijk ook dit artikel voor nog meer inspiratie voor de drankjes.

4. Extra trucs voor een onvergetelijke huwelijksnacht…

Extra trucs? Ja, van een erotische massage cursus tot lustopwekkende kookkunsten. Je kunt alles leren bij de erotische cursussen. Ga perfect voorbereid de huwelijksnacht in, en leer je tips en trucs, in een intieme omgeving en een klein groepje. Erg professioneel en discreet, maar succes 100% gegarandeerd! Speaking of sexy… een lingerieparty als vrijgezellenfeest, zo doe je dat!

Foto: Luther fotografie

Met deze vier uiteenlopende ideeën voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest geniet iedereen zeker! Vergeet de strippers en piemelpakken en ga voor deze fijne avonden. Bezorg je beste vriendin een onvergetelijke avond!

Auteur: Sherita Jager

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie