Origineel & Ecologisch: de boekenlegger als trouwkaart

Un separador de libro con flores secas como invitación de bodaMeer lezen “Un separador de libro con flores secas como invitación de boda”
Een boekenlegger met gedroogde bloemen als trouwkaart door T.A.M.I.

De meeste trouwkaarten komen in eerste instantie op de schoorsteen terecht en na de bruiloft in een laatje, of erger nog, in de prullenbak! Doet dit jou ook zo´n pijn? Zorg er dan voor dat jullie trouwkaart herbruikbaar is voor een eco-vriendelijke bruiloft!

Een ideetje: gebruik een boekenlegger als trouwkaart! Nee, natuurlijk niet zo´n hele saaie, maar een mooie subtiele, met gedroogde bloemen en recyclebaar papier. De informatie over de bruiloft zet je op de andere kant.

Separadores para invitación y recuerdo de bodaMeer lezen “Separadores para invitación y recuerdo de boda”
Prachtige boekenleggers als trouwkaart door T.A.M.I.

Persoonlijk detail toevoegen? Zet dan op iedere boekenlegger de naam van de gast, of schrijf iets persoonlijks voor de meest belangrijke gasten. Heb je een bruiloftsite bij Zankyou? Vergeet dan niet de link naar je site te plaatsen! Dan hoef je niet alle informatie op de boekenlegger te frommelen.

 

Invitación original de boda, un separador de libro.Meer lezen “Invitación original de boda, un separador de libro.”
Originele en ecologische trouwkaarten door T.A.M.I.

Wat vind jij, zou je een boekenlegger als trouwkaart gebruiken? Laat hieronder een reactie achter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (2)

karenm
21 feb 2012

Wat een origineel idee! Ik zou dit zeker in overweging nemen.
Misschien kun je ze ook gebruiken als menukaart of als bedankje?

Antwoorden
annavanrooij75
29 aug 2012

Ze zijn te mooi om in boeken te verstoppen! Met 2 sneetjes aan de kant kunnen ze ook voor salvettenring met de naam erop zorgen voor een extra kleurtje op de tafel. Binnen de ring bedankje en trouwdatum (heb je meteen de aandenkers bij de idereen, dus je kan niet vergeten uit te delen!) En hey, als je ze uitvouwt de ring, dan kan je nog altijd voor boekenlegger gebruiken! Zo wordt het nou helemaal ecologisch!!! Lieve groetjes, annavanrooj75@gmail.com

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie