Paradores – Unieke en prachtige trouw locaties in Spanje

Jouw trouw dag en trouwlocatie zouden uniek moeten zijn, met goede service, mooi weer… en natuurlijk niet te vergeten je gasten – alle mensen die je dierbaar zijn en die dierbaar zijn voor jouw wederhelft. Jouw bruiloft is zonder twijfel een van de mooiste dagen uit je leven en je wilt dat alles perfect verloopt. Dit is een speciaal moment dat je met andere wilt delen! Als je er over naar zit te denken om in Spanje te trouwen, dan raad ik je aan om contact op te nemen met  venues in the Paradores group, een uniek en uitgebreid netwerk van locaties overal in Spanje die al jou verwachtingen zullen voltreffen en die jouw droombruiloft realiteit maken.

Parador in Bayona Meer lezen “Parador in Bayona ”
Parador in Bayona

Bij Paradores kies je jouw eigen ceremonie en receptie locatie die aansluit op jouw aantal gasten, jouw voorkeur en jouw thema. Dit allemaal met een practige locatie in gedachten. Paradores bied je een overvloed aan diensten dat aansluit op alle wensen, inclusief de accomodatie voor jou en jouw gasten.

Parador in LeonMeer lezen “Parador in Leon”
Parador in Leon

Wil je de voordelen weten voor het kiezen voor een hostels?

Hoog aangeschreven acommodaties voor jouw huwelijksnacht en voor jouw gasten, waar kan je beter relaxen en bijkomen na een emotionele en fantastische dag dan in een kamer waar je je receptie hebt gehouden? Persoonlijk, wil ik dat mijn gasten zoveel mogelijk genieten van deze bijzondere dag, en de zoektocht naar accomodatie zo makkelijk mogelijk maken voor de gasten die van ver komen.

Parador in Santiago de CompostelaMeer lezen “Parador in Santiago de Compostela”
Parador in Santiago de Compostela

Speciale aanbiedingen met lage prijzen voor jouw gasten, zodat zij kunnen genieten van hun verblijf op de door jouw gekozen locatie. Ze zullen genieten van mooie kamers zonder enige financiële hindernissen.

Parador in LeonMeer lezen “Parador in Leon”
Parador in Leon

Heerlijk, lokale gastronomie, aangepast aan alle wensen en benodigheden, die zelfs de delicate en veeleisende fijnproevers zullen verleiden! Daarnaast zijn Paradores bekend om de goede kwaliteits spullen en menu´s die iedere dag veranderen.  Uitzonderlijke spaanse hostelsels die gastronomie en culinaire moderniteit combineren. Een ware belevenis voor de zintuigen.

Parador in SegoviaMeer lezen “Parador in Segovia”
Parador in Segovia

Deze locaties zijn allemaal voormalige kastelen of kloosters, Kastelen zijn uniek en adembenemend, en met de mogelijkheid voor het houden van uw ceremonie en receptie op dezelfde plaats, zullen uw vrienden en familie echt worden weggeblazen. Dit alles zal zorgen voor een onvergetelijke dag. Als je dit allemaal zoekt in een zaal dan is Paradores echt iets voor jou. Zeg “I Do” naar de bruiloft van uw dromen.

Contact Paradores

Website : Paradores
Tel: 00 34 902 547 979
E-mail: bodasenparadores@paradores.es

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie