Perfect hair day op je trouwdag: zo doe je dat.

Als je je haar los draagt, moet het er super uitzien. Foto: Katie Larcombe

Het allerbelangrijkst is dat je op je bruiloft jezelf bent. Een extravagant bruidskapsel past niet bij elke bruid; sommige bruidjes kiezen er dan ook voor om gewoon hun eigen, dagelijkse kapsel te houden.

Als je van plan bent om je haar ‘gewoon’ los te dragen, zorg dan wel dat het in absolute topconditie is. Begin zo vroeg mogelijk met de voorbereidingen om je haar supergezond te krijgen. Macademia olieconcentraten en haarmaskers zijn perfect om je haar er gezond uit te laten zien. (Verkrijgbaar via Florale.)

Een maskertje maakt je haar gezond. Foto: Katie Larcombe

Het is ook de moeite waard om werk te gaan maken van het wassen van je haar. Phyto heeft twee fijne shampoos die wel een investering waard zijn. Zo hebben ze Clarifying detox shampoo: een sterk geconcentreerd goedje met actieve botanische ingrediënten. Gebruik dit en week en alle dofheid verdwijnt. Deze shampoo is vooral een aanrader als je een roker bent!

 

Met de Phyto-shampoos word je haar gezond. Foto: Katie Larcombe

Heb je heel fijn haar? Gebruik dan Phyto’s Volumising Shampoo (voor fijn haar): ook dit is weer zeer geconcentreerd en bezorgt je vol en veerkrachtig haar. (http://parfumerie.nl)

De Babyliss-borstel is een must have voor je bruiloft. Foto: Katie Larcombe

Een geweldig instrument om je haar er professioneel gestyled uit te laten zien is de Babyliss Rotating Brush. Je kan hem gebruiken voor verschillende kapsels en haartypes. Goed: het vergt wat oefening, maar zodra je doorhebt hoe je borstel moet laten roteren, gebruik je ‘m makkelijk. De BaByliss is vooral fijn als je niet zo handig bent met een ronde borstel en een gewone fohn: dit is dan een snel en makkelijk alternatief.

De borstel werkt makkelijk en snel. Foto: Katie Larcombe

Deze borstel zorgt ervoor dat fijn, dun haar er zijdezacht uitziet. Ik heb ‘m gebruikt bij het model op de foto hieronder. De roterende borstelkop zorgde ervoor dat het haar er glad en glanzend uitzag, met meer volume dan wanneer je een stijltang zou gebruiken. De speciale borstelkop gaf het haar extra glans.

Je kunt met de BaByliss prima zélf aan de slag. Foto: Katie Larcombe
Je haar wordt zijdezacht en krijgt een mooie glans. Foto: Katie Larcombe

Het donkerharige model op de foto hieronder heeft een kapsel met veel laagjes, waardoor veel volume nodig is om het er goed uit te laten zien en het belangrijk is dat de laagjes allemaal goed vallen. Je kan de borstel ook gebruiken om het haar te touperen en je kan de temperatuur aanpassen van heet naar koud om het volume te behouden. Wederom zorgen de speciale borsteltjes ervoor dat het haar niet alleen goed zit, maar ook prachtig glanst!

Je kunt de borstel ook goed gebruiken voor een kapsel met laagjes.Je creëert eenvoudig veel volume. Foto: Katie Larcombe

Je kan de Babyliss gebruiken voor zowat elk kapsel en dus is het een must have voor je trouwdag. Dan kun je ‘m ook meteen meenemen op huwelijksreis: geen bad hair day op jouw honeymoon!

Vertaald door: Kathinka


Guest blogger: Katie is visagiste en hairstyliste, komt uit de UK en heeft veel ervaring met het stylen en opmaken van bruiden.

Ben jij ook een expert op het gebied van bruiloften en wil je voor Zankyou schrijven? Neem contact met ons op.

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie