NL Login
NL

Pink Ribbon: roze trouwjurken

Foto: Vera Wang verawang.com

 Oktober staat niet alleen in het teken van de herfst, maar ook een belangrijke organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker. Je kent ze inmiddels vast wel: Stichting Pink Ribbon! De kleur roze is de kleur die aandacht vraagt voor borstkanker, er worden daarom ook verschillende roze dingen verkocht nu om geld in te zamelen voor Pink Ribbon. Denk aan sieraden, sleutelhangers, agenda’s en nog veel meer. Uiteraard willen wij ook aandacht besteden aan Pink Ribbon op een vrolijke manier; namelijk roze trouwjurken! Bij meerdere lente 2013 collecties passeerden de roze jurken op de catwalk. Dat het nu herfst is geeft helemaal niet, want je kan de jurk dragen in het teken van Pink Ribbon. Een girly girl roze jurk en je steunt ermee de strijd tegen borstkanker, klinkt als een mooie combinatie.

Roze is er in vele tinten, van harde knalroze tot aan subtiele poederroze, dus de keuze is geheel aan jou om een jurk te vinden die bij jou past. Om je op weg te helpen jouw perfecte roze jurk te vinden hebben we een aantal leuke geselecteerd.

Foto: Isaac Mizrahi Lente collectie 2013

De jurken van Isaac Mizrahi zijn subtiel en zijn geschikt voor een bruid die een vleugje roze wil. Klassieke jurken met een moderne twist staan in het teken van deze collectie. Zo heeft hij ook een witte jurk met een roze sjerp voor de bruid die toch graag voor een klassieke witte jurk gaat.

Foto: Vera Wang verawang.com

Vera Wang, een van de bekendste ontwerpsters, gaat voor een oudroze kleur voor haar bruidsjurken. De look in deze collectie is een beetje stoer met het casual haar, maar maakt het ook lief door de kleur en de tule.

Foto: Maggie Sottero Lente Collectie 2013

De ultieme girly girl, maar ook sexy, jurk is van Maggie Sottero. De roze strapless jurk met zachte laagjes en prachtige bling is ideaal voor een sophisticated bruid die niet kiest voor een witte jurk.

Wat doe jij in het teken van Pink Ribbon, en wat is jouw favoriete roze bruidsjurk? Deel het met ons op facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie