Planet-cards: een originele, persoonlijke en unieke huwelijksuitnodiging

Planet-cards : des faire-part de mariage originaux, personnalisés et uniquesMeer lezen “Planet-cards : des faire-part de mariage originaux, personnalisés et uniques”
Planet-cards : een originele, persoonlijke en unieke huwelijksuitnodiging

Toekomstige bruiden en bruidegommen, voor de aankondiging van de grote dag is er geen sprake van compromis maken op de uitnodigingen. Dus voor degenen onder u die dromen van een unieke en persoonlijke huwelijksuitnodiging, ik heb de oplossing! Zodra ik u mijn favorieten heb laten zien weet ik zeker dat u met enthousiasme op de desbetreffende site afgaat. Planet-cards zal vanzelfsprekend een bondgenoot van uw bruiloft worden…

Planet cardsMeer lezen “Planet cards”
Klassieke, humoristische en trendy huwelijksuitnodigingen bij Planet cards

Als u droomt van een klassieke, romantische, humoristische of trendy huwelijksuitnodiging zult u op deze top website uw geluk vinden, het is tevens de nummer 1 carterie. Zodra u het model van uw dromen gevonden heeft, kunt u het persoonlijker maken, de text aanpassen, de kleuren aanpassen, foto’s toevoegen etc. Het sturen van een unieke uitnodiging naar uw dierbaren, is dat niet wat u ambieërt?

Planet CardsMeer lezen “Planet Cards”
Persoonlijke huwelijkskaarten bij Planet-cards

U zult zeker onder de indruk zijn van het enorme aanbod trendy kwaliteitskaarten. De mode van 2014 is retro, vintage, barok en pop. U zult veel modellen op de site vinden, zoals met pastelkleuren, die ook goed zal scoren in 2014. U kunt rekenen op Planet-cards kaarten om deze zachte kleuren te kunnen gebruiken.

A chaque couple, son faire-part de mariage Planet-cardsMeer lezen “A chaque couple, son faire-part de mariage Planet-cards”
Elk koppel een huwelijkskaart bij Planet-cards

Ik zal u de gehele collectie natuurlijk zelf laten ontdekken, maar het is onmogelijk voor mij om de huwelijkskaarten La plage en het Bouquet blanc te negeren. Terwijl de eerste categorie kaarten romantisch zijn en je aanzetten tot dagdromen, zal de tweede categorie een vleugje elegantie en zuiverheid bezitten : wonderlijk, niet waar?

Commander et personnaliser en ligne son faire-part est un jeu d'enfant sur Planet-cardsMeer lezen “Commander et personnaliser en ligne son faire-part est un jeu d'enfant sur Planet-cards”
Persoonlijk advies voor je kaart is kinderspel bij Planet-cards

Heeft u vragen of wilt u informatie over een specifiek model? De klantenservice is van elke maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 18:00, ze zijn ook in staat om u persoonlijk advies te verlenen. Met een budget in uw achterhoofd, geen paniek! U kunt rekenen op een budget van €88,20 voor 50 uitnodigingen in vierkant formaat. Andere informatie die u wellicht interesseert : Levering is beschikbaar voor de kaarten.

Creëer en bestel uw huwelijksuitnodigingen online, eenvoudig! Maak een account aan bij Planet-cards en begin met het personaliseren van uw kaarten. Als u dit eenmaal gedaan hebt, voegt u simpelweg een product toe aan uw winkelwagen, veranderen van de hoeveelheid en het selecteren van de gewenste opties. Zodra u uw bestelling heeft ingesteld zal het worden gedrukt en verzonden. Geen behoefte aan geduld? Alle bestellingen die geplaatst worden voor 11:00 worden op dezelfde dag gedrukt en verzonden. U kunt het ook binnen 24 uur ontvangen met Chronopost en 48 uur met Colissimo. Het wachten wordt zeer beperkt!

Om zekere eenheid te geven aan uw bruiloft kunt u zoals vermeld een kaart maken op details. Menu’s, plaatskaarten, massaboekjes, bedank-kaartjes, etc, zijn ook beschikbaar op Planet-cards, genieten! Als de grote dag toch maar één keer gebeurt, waarom trakteer je jezelf dan niet op één of meer traktaties! Objecten in en rondom uw bruiloft? Tussen fotoboeken, mokken, magneten, kussens en tafels voel ik dat de keuze moeilijk gaat worden….

Planet cardsMeer lezen “Planet cards”
Bij Planet-cards, alles wat u nodig heeft voor huwelijksuitnodigingen

Het kost u maar een minuut om naar de website Planet-cards te gaan om geweldige kaarten voor uw grote dag uit te zoeken… Meer informatie over Planet-cards vindt u in onze directory


Planet-cards

Web: www.planet-cards.nl
Email:  info@planet-cards.nl

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie