Prachtige Collectie Pronovias 2014

Pronovias collectie 2014. Foto: Pronovias

Men zegt dat het beste wordt bewaard voor het einde. In dit geval is het zeker zo! Dit door name van de Pronovias 2014. Zij zorgen iedere jaar weer voor een finishing touch aan de Barcelona Bridal Week. Het is bijna een traditie geworden dat dit wordt afgesloten met een prachtige parade. Hiermee transformeren ze de Gaudí Bruiden op het podium om naar het hoogtepunt wat haute couture inhoudt.

Dit geldt vooral voor de show met de cocktail jurken collecties van 2014 die op vrijdag 3 mei laat in de middag plaats vonden. Meer dan 2000 gasten waren voorbereidt op de parade van bijna een uur lang in het Nationaal Kunstmuseum van Catalonië. Bij deze geweldige show werden de collecties van Pronovias, Elie Saab en Pronovias Atelier gepresenteerd.

Pronovias collectie 2014. Foto: Pronovias

Verbazingwekkende bruidsjurken geïnspireerd door barokelementen, franjes, zeemeermin silhouetten, A-lijn rokken, kostuums met lange mouwen en een open rug.

Pronovias collectie 2014. Foto: Pronovias

Deze supplementen zijn erg belangrijk in de collectie. De show begon met een prachtige liefdevolle scene van twee kinderen die gedurende de show steeds volwassener werden . Dit met een verrassende verschijning van Jon Kortajarena op het podium met zijn prinses aan zijn zij.

Pronovias collectie 2014. Foto: Pronovias

 

Zo kon je een zorgvuldige selectie van bruids accessoires om bruidskleding compleet te maken bekijken. Extra lange sluiers, hoofdtooien, oversized pastel boeketten enzovoorts. De bruidsjurken kenmerkte: de ‘mini’s’ bedekt met juwelen en borduurwerk. De prinses sluitte de parade af met goudkleurige borduurwerk.

Benieuwd naar meer? Bekijk dan hier Pronovias 2015!

Pronovias collectie 2014. Foto: Pronovias
Pronovias collectie2014. Foto: Pronovias
Pronovias collectie 2014. Foto: Pronovias
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie