Professionele bruidshaarstyliste Lonneke vertelt!

FinischingTouchMeer lezen “FinischingTouch”
Finishing touch - Foto: Banganimaton

Lonneke van Dijk (37) heeft ruim 13 jaar ervaring als professionele bruidshaarstyliste en verzorgde het haar voor onder andere de Amsterdam International Fashion Week en Benelux Next Topmodel. En sinds kort is zij ook Guestblogger voor Zankyou!

  • Van kapper naar styliste

Na vele jaren met veel plezier in verschillende top kapsalons gewerkt te hebben was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik koos ervoor om mijn eigen bedrijf te starten en me meer te gaan focussen op hairstyling. Het vak hairstylist is wezenlijk anders dan dat van een reguliere kapper. Het vereist geheel andere technieken en inzichten, waardoor er voor iedere gelegenheid een uniek en passend eindresultaat kan worden gecreëerd.

  • De bruid

Haar is mijn passie en door mij volledig hierin te specialiseren kan ik een bruid kwaliteit bieden. Ik vind het nog altijd een grote eer als een bruid mij vraagt haar haar te stylen voor haar trouwdag en ik haar droomkapsel voor haar mag verwezenlijken. Iedere bruid en bruiloft is uniek en dat ik hier onderdeel van uit mag maken blijf ik fantastisch vinden!

PhotoShootMeer lezen “PhotoShoot”
Bijwerken tijdens de fotoshoot - Foto: Anne Gray

Voor de bruiloft maak ik altijd een afspraak voor een proefsessie. Tijdens deze proefsessie hou ik rekening met de wensen en persoonlijkheid van de bruid, haar gezichtsvorm, haartype, dagindeling en natuurlijk haar bruidskleding. Om de look compleet te maken en het gekozen bruidskapsel te versterken is er tevens de mogelijkheid tot passen van haaraccessoires uit mijn webwinkel. Het is voor mij belangrijk dat een proefsessie ook onderdeel is van de voorpret van het huwelijk en dat de bruid met een heel duidelijk beeld van haar bruidskapsel tevreden bij me weg gaat. Ik maak hierna een goede tijdsplanning waarin ik ook rekening hou met de visagie en het aankleden, dit zorgt voor duidelijkheid en zo creëer je een relaxte sfeer. Ik vind ik het erg belangrijk dat een bruid op haar gemak is bij mij en met vol vertrouwen in mijn kunnen haar trouwdag in gaat.

BruidsmeisjeMeer lezen “Bruidsmeisje”
Ook mooi haar voor het bruidsmeisje! Foto: Anouschka Rokebrand
  • De trouwdag

Op de huwelijksdag kom ik uiteraard naar de gewenste locatie of thuis, ze hoeft de deur dus niet uit en begint haar trouwdag heerlijk ontspannen in haar badjas in een vertrouwde omgeving. Tevens kan ik haar in contact brengen met één van mijn visagisten, zo kan ik ook het totaal plaatje aanbieden als dit gewenst is.

Mijn webwinkel Fashion Hair Accessories is geboren uit mijn passie voor bruidshairstyling. Ik kwam er achter dat er helaas niet veel unieke haaraccessoires te vinden waren en dat bruiden het vaak moeilijk vinden een keuze te maken. Inmiddels beschik ik over een ruim assortiment van vintage tot modern en haal ik veel voldoening uit het helpen van een bruid via de webwinkel met het kiezen van de juiste accessoire bij haar kapsel en trouwjurk. Op alle positieve berichten in mijn gastenboek ben ik super trots!

Tip: Stuur me een foto van jou en je jurk op, of zelfs een stukje stof, dan geef ik je graag een goed accessoire advies.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (2)

mayataal
9 jan 2013

Dag Lonneke hoe kan ik in contact met je te komen in verband met een offerte voor een bruidskapsel? Maya Taal, mayataal@yahoo.com

Antwoorden
Kathinka
11 jan 2013

Hoi Maya,

Hier is de link naar de website (met contactinfo) van Lonneke: http://www.fashionhairstylist.nl/contact.html

Succes ermee!

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie