Pronovias 2012: Zankyou selecteert de mooiste bruidsjurken

Presentatie Pronovias 2012 collectie

Pronovias is een van de meest gevraagde bruidsmerken in de wereld en ook dit jaar zijn de modellen weer spectaculair! Als jij op zoek bent naar dé trouwjurk, dan moet je zeker even naar onze selectie van de mooiste Pronovias 2012 bruidsjurken kijken!

Spectaculair model bruidsjurk uit collectie Pronovias 2012

De collectie 2012 Pronovias omvat zowel glamorous bruidsjurken als meer originele jurken. Ook als je modern of juist meer traditioneel gekleed wilt gaan, kun je terecht bij deze collectie. Kortom, voor iedere bruid een schoon kleedje te vinden bij Pronovias!

Bruidsjurk uit Pronivias 2012 collectie

Het merk Pronovias staat bekend om de mooie pasvorm van de jurken en het uitstekende materiaalgebruik, Pronovias 2012 zal daar zeker geen uitzondering op zijn. De beelden van de presentatie van de 2012 collectie op de catwalk en die van de Manuel Mota collectie voor Pronovias 2012, geven veelal een elegante en chique bruid weer.

Model Karolina Kurkova in Pronovias 2012

De lijn benadrukt vrouwelijke vormen op een subtiele en elegante manier met stofgebruik als kant en veren, wat een romantische stijl creëerd.

Model Isabel Goulart in een van de Pronovias 2012 bruidsjurken

Wij vinden de jurken spectaculair, wat vind jij? Zou jij één van de Pronovias bruidsjurken kiezen? Laat hieronder een reactie achter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (2)

lauraspronk
12 mrt 2012

Foto’s worden niet weergegeven bij mij.

Antwoorden
Anke
13 mrt 2012

Bedankt Laura, dat gaan we fixen!!

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie