Raak niet ontmoedigd: wat Brad en Angelina gebeurde, gebeurt jullie niet!

De scheiding tussen Brad Pitt en Angelina Jolie heeft iedereen geraakt, misschien wel zo erg dat september is uitgeroepen tot maand van internationale rouw. Mensen stellen vragen en de vraag die de boventoon voert is: Als zij al scheiden, wat gebeurt er dan met ons? Het is waar dat hun relatie altijd een synoniem was voor perfectie, een koppel waarbij schoonheid en onafhankelijkheid belangrijk waren, zo knap en met zo veel kinderen met verschillende nationaliteiten. Maar perfectie bestaat niet, hoewel zij er heel dicht bij waren om die bemachtigen. Toch is het ergens misgegaan, maar dat gaat jou niet gebeuren. Waarom? Lees en trek je eigen conclusies.

Foto: Brad Pitt Web Oficial

Jullie zijn geen acteurs

Hoewel het raar klinkt, is er iets positief aan dit thema. Als jullie de laatste tijd niet hebben gespeeld in een film, hoef je niet te vrezen voor een bloedbad met Brangelina in de hoofdrol. Zoals we allemaal weten zijn acteurs en zangers showbizzleiders die de neiging hebben om affaires en mislukte huwelijken op te stapelen. Brad heeft in het verleden relaties gehad met Jennifer Aniston, Juliette Lewis en Gwyneth Paltrow, Angelina op haar beurt met Jonny Lee Miller en Billy Bob Thornton. Deze wereld zit vol met smulpapen, maar aan de andere kant moet de partner om kunnen gaan met lange afwezigheid die vroeg of laat tot het bekoelen van de relatie kan zorgen. Jullie hebben deze problemen niet en kunnen authentieker zijn: een paar van vlees en bloed.

Foto: Sr. y Sra. Smith

Jullie zijn niet beroemd

Jullie leven voor jullie zelf en kunnen jullie genieten van wat jullie willen met z’n tweeën zonder rare verhalen. Als jullie boos zijn en drie dagen niet met elkaar praten, wat maakt dat dan uit? We weten dat het goed komt. Als je een van deze twee acteurs zou zijn, zou het halve universum (ja, ook Mars en Saturnus) weten dat jouw vriend vergeten was om je favoriete yoghurt te kopen en dat de aanleiding was voor de ruzie. Als je bekend bent zal deze kleine zinloze discussie Bijbelse proporties aannemen, het loslaten van een tsunami door de media die jullie relatie bedreigt, ook al was de aanleiding nog zo klein. We weten dat deze onzin in de pers groter en groter wordt en dit uiteindelijk je relatie verslechtert. Maar jullie kleine ruzietjes worden opgelost zonder media-aandacht en dan verandert het hele verhaal: zeker weten dat hij jou om vergeving vraagt.

Foto: Nyx Style

Jullie familie is sterker

Ja, Jolie en Pitt houden meer van hun spruiten dan van wie dan ook in deze wereld. Maar voor twee personen die zo beroemd zijn is het té makkelijk om kinderen te krijgen, of om ze te adopteren! Niet meer en niet minder dan zes kinderen maken deel uit van het team van Brad Pitt en Angelina Jolie. Van drie zijn ze de biologische ouders, de andere drie zijn geadopteerd (van wie twee door Angelina). Zelfs de biologische kinderen zijn ver weg van de Verenigde Staten geboren (Frankrijk en Namibië) en hun broers en zussen zijn geadopteerd uit Cambodja, Vietnam en Ethiopië. Samen vormen ze een multiraciaal team met de waarde van de beste Olympische Spelen. Net als in de film.

We weten dat de beslissingen van Brangelina een voorbeeld zijn van solidariteit, maar jullie zoon of dochter wordt geboren in de echte wereld. De zorg voor je kind is een kracht waar je de rest dankbaar voor bent. Samen zullen jullie goede en slechte momenten beleven zoals dat in iedere familie voorkomt, maar helaas is geen enkele sterrenkoppel in staat om de slechte momenten te overleven.

Foto: Brad Pitt Web oficial

Jullie liefde is echt

Misschien was het tussen Brad en Angelina ook wel echt, maar het zag er zo fantastisch uit, zo geslepen met goddelijke materialen, dat het onderdeel kon zijn van een complot tegen de rest van de bevolking. Hoe groot is de mogelijkheid dat de liefde tussen de mooiste man en mooiste vrouw van de wereld ontstaat? Liefde is veel meer. Het was te voor de hand liggend en te mooi om waar te zijn. Wellicht was het niet zo, maar het is nooit slecht om er een verbeelding van te maken om complexen te verminderen.

Maar jullie zijn normale mensen (in de goede zin van het woord), zonder films over huwelijken over spionnen die aan jullie huwelijk ten grondslag liggen. Jullie zijn uniek, speciaal en het was het lot dat jullie samen bracht. Geen Hollywoodverhalen. Brad en Angelina leerden elkaar kennen op de set van Mr. en Mrs. Smith en jullie tijdens je studie na een aantal jaren studeren en te gekke feesten. Wat hebben jullie liever? Ja, jullie verhaal is echt beter, ook al wil je dat misschien niet geloven.

Foto: Marie Marí

Nu weet je waarom een echte relatie beter is dan een omringd door de zoetheid van Oscars en kaviaar, hoe mooi hun volgers ook zijn. Vergeet dit verhaal en concentreer je op jezelf en op je partner, de echte hoofdrolspelers in de film over je leven. Genomineerd voor prijzen in het echte leven!

Nog niet uitgelezen? Wij raden ook aan: Wat is de motor in jullie relatie?, Deze  10 magische zinnen horen bij elke relatie, 10 tekenen die erop wijzen dat jouw vriend later een goede vader wordt, 5 geheimen voor perfecte relaties, Ik wil trouwen met mijn vriend; maar gaat dat wel goed?

Auteur: Eline Dabekaussen
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie