Randy Fenoli van “Say Yes to the Dress” komt naar Nederland!

Zit jij ook elke avond aan de buis gekluisterd voor het geweldige TLC-programma “Say Yes to the Dress”? Dan hebben we goed nieuws voor je…… Randy Fenoli komt naar Nederland!

Foto: © 2015 DCL Meer lezen “Foto: © 2015 DCL ”
Foto: © 2015 DCL

Randy Fenoli is hét gezicht achter het populaire programma van “Say Yes to the Dress” . Randy laat elke bruid stralen en dat heeft helemaal niets te maken met leeftijd, lichaamsbouw of gewicht. Elke bruid is prachtig en Randy heeft de gave juist dát aan de bruid over te brengen. Elke zelfverzekerde bruid is immers de allermooiste bruid!

Je krijgt nu de kans om Randy persoonlijk te ontmoeten.   Op 19 en 20 september organiseert Mountainfield Events namelijk een fantastisch trouwevent rondom Randy in het World Fashion Centre in Amsterdam. Neem je (schoon-) moeder en vriendinnen gezellig mee en geniet van een heerlijk dagje uit.

Foto: © 2015 DCL Meer lezen “Foto: © 2015 DCL ”
Foto: © 2015 DCL

Say Yes to the Dress Event is 3500 m2 trouwbeleving. Randy Fenoli beantwoordt al je vragen, vertelt over de laatste trends en geeft tips & tricks. Twee keer per dag vindt er een catwalkshow plaats met daarin natuurlijk alle aandacht voor bruidsmode, maar ook voor bruidslingerie en schoenen. En op het gezellige beursgedeelte kan je op relaxte wijze kennis maken met de allerleukste leveranciers uit de trouwbranche. Doe mee met de workshops en geniet van alle proeverijen. Randy geeft gedurende de dag ook meerdere malen acte de présence, dus een leuke selfie met Mr Say Yes to the Dress zit er zeker in ! Even bijkomen van alle indrukken? In de loungehoek kan je heerlijk genieten van een hapje en een drankje onder het genot van livemuziek.

Mis het niet!

Wanneer?            19 en 20 september 2015
Hoe laat?              10:00 – 17:00 uur
Waar?                    World Fashion Centre Amsterdam
Info & tickets:    http://sayyestothedressevent.nl

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (2)

Liesbeth
4 sep 2015

Super leuk dat Randy, the bridal guru naar Nederland komt. Ik kijk echt uit naar dit Say Yes to the Dress event!

Antwoorden
Roselynn Wellner
19 sep 2015

Please come back to the Netherlands next year…..

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie