Origineel idee voor jouw bruiloft: tover je ringdrager om tot security agent!

Het brengen van de ringen is een serieuze taak. De ringen moeten tenslotte wel veilig bij jullie arriveren. Tijd voor wat security maatregelen! Op eenvoudige wijze tover je de ringdrager om tot een echte veiligheidsagent. Maar wél eentje met een hoge aaibaarheidsfactor.

Officiële missie
Bij zo’n belangrijke missie hoort natuurlijk een officieel verzoek. Met een beetje plak- en knipwerk tover je in no-time een indrukwekkend document uit je computer. Overhandig deze persoonlijk aan de stoere kandidaat en laat hem zijn handtekening zetten als hij de missie durft aan te gaan.

Foto: Hayati Kayhan

Tenue
Een echte security agent kan niet functioneren zonder bijpassende kleding. Dat kan een stoer shirt met toepasselijke tekst zijn of een echte man-in-black outfit al dan niet met hoed. Een bijpassende donkere zonnebril maakt het geheel af. De beveiliger moet immers wel ongemerkt alles in de gaten kunnen houden.

Foto v.l.n.r.: Mihai Blanaru, Etsy regalRhineStones, Etsy LaLaurel, Vasilyev Alexandr, Alana75, Etsy BridesDelight

Uitrusting
Een goede uitrusting is onmisbaar voor een veilig transport van de ringen. Bij een stoere vent past geen “gewoon” ringkussen. Een echte kluis  of een koffertje dat met de ketting aan de hand wordt bevestigd is dus een absolute must. Uiteraard met geheime cijfercode die alleen bij de beveiliger en het bruidspaar bekend is. De uitrusting is niet compleet zonder een echte badge waarmee de geheim agent zich kan legitimeren.

Foto v.l.n.r.: Etsy PersonalizedMom, Etsy Grammy2Noah, Etsy OurSweetsomethings4U, KimGibert3

Speciale behandeling
Beveiligen is hard werken! Zorg daarom dat de stoere man de hele dag goed te eten en te drinken krijgt. Uiteraard helemaal in stijl met een speciale beker exclusief voor meneer. Het moet voor iedereen wel duidelijk zijn wie hier de belangrijke man is!

Foto: Etsy AdoreDesignCo

Missie volbracht
Heeft de ringbeveiliger zijn missie goed volbracht, dan verdient hij een onderscheiding. Speld hem een bijzondere batch op of maak een officieel document als bewijs dat de opdracht naar wens is uitgevoerd. Lijst deze in zodat de kleine man deze boven zijn bed kan hangen en trots kan fantaseren over zijn toekomstige missies.

Foto: Carmen2011

Tip: deze missie kan met wat kleine aanpassingen ook prima uitgevoerd worden door stoere meiden!

Deze post is geschreven door gastblogger Hellen Meijer. Deze creatieve en enthousiaste weddingplanner heeft een grote passie voor het organiseren van themabruiloften. Nieuwsgierig? Bezoek haar website: www.nozza.nl

 

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

willemien
11 nov 2015

Goedemiddag,
Ik heb interesse in de security koffer voor bruidskindjes. Kan ik die kopen of huren?

Groetjes willdmien

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie