Ricky Martin gaat trouwen! Lees alle details!

Gefeliciteerd Ricky Martin! De zanger gaat trouwen! Ricky is voor zijn vriend Jwan op de knieën gegaan, zo onthulde hij woensdag in de talkshow van Ellen DeGeneres. Én vertelde hij alle details over zijn aanzoek, we like!

“We zijn net verloofd”, vertelde Ricky terwijl hij zijn verlovingsring liet zien. Maar het aanzoek doen was niet een van de favoriete dingen van de zanger en écht soepel ging het dus ook niet… Ricky verteld: “Ik was ontzettend nerveus. Ik ging op mijn knieën en haalde het doosje tevoorschijn maar in plaats van te vragen ‘wil jij met me trouwen’, zei ik: ‘ik heb iets voor je!’.” Jwan snapte eerst dus ook niet wat de vraag was.

Ricky, 44 jaar, is vader van twee prachtige kinderen. Matteo en Valentino zijn acht jaar en hebben een goede relatie met Jwan. Ricky en Jwan waren in een relatie voor een jaar toen Ricky dé grote vraag stelde. Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen is nog niet duidelijk, maar één ding is zeker: wij kunnen niet wachten op de beelden!

Ricky Martin y Jwan Yosef. Credits: Cordon Press
Ricky Martin y Jwan Yosef. Credits: Ricky Martin Instagram

Wij raden ook aan: 5 signalen waardoor je weet dat het huwelijksaanzoek nadert!, Originele manieren om een huwelijksaanzoek te doen, De meest originele huwelijksaanzoeken

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie