Romantisch huwelijksaanzoek leidt tot romantische bruiloft!

Natasja en Jacco hebben op 27 mei 2011 elkaar het ja-woord gegeven. Dit deden zij in het gemeentehuis Vlaardingen en Hoppe in Schiedam en fotografe Anouschka Rokebrand had de eer deze prachtige bruiloft te mogen fotograferen. Geniet met ons mee van de mooie plaatjes!

Foto: Anouschka Rokebrand

 

Foto: Anouschka Rokebrand
Foto: Anouschka Rokebrand

 

Foto: Anouschka Rokebrand

Jacco heeft Natasja in Australie ten huwelijk heeft gevraagd. Wij vonden het behoorlijk romantisch klinken: op oudejaarsavond ging hij op één knie, bij het kijken naar het vuurwerk bij de Sydney harbour. Om die reden zit in het bruidsboeket Eucalyptus verwerkt. Aaah…

Foto: Anouschka Rokebrand
Foto: Anouschka Rokebrand

Natasja draagt een prachtige off-shoulder trouwjurk, met plooitjes, een bloemendetail en vanaf de taille licht uitlopend.

Foto: Anouschka Rokebrand
Foto: Anouscka Rokebrand
Foto: Anouschka Rokebrand

De bruiloft en de foto´s hebben een prachtig romantisch tintje: in het boeket zitten lichtroze rozen,  de details op de jurk van Natasja zijn subtiel en bloemig en de bruidstaart is een echte klassieke witte laagjestaart met lieve bloemetjes en een miniatuur bruidspaar bovenop de taart.

Meer inspiratie opdoen? Bekijk dan deze trouwreportages van andere bruidsparen!

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie