Rosa Clará 2013: trouwjurken van zijde en chiffon in pastelkleuren

Trouwjurken in pastel, Rosa Clará 2013. Foto: Barcelona Bridal Week

Veren, chiffon en kleuren als snoepjes. Zo presenteert Rosa Clara de collectie van 2013: de delicate stoffen, zachte zoete kleuren doen denken aan jurken uit een sprookje. In pastelkleur vlogen blauw, groen en roze ons om de oren tijdens de Barcelona Bridal week. Uiteraard laten we jullie meedelen in deze zoete ervaring!

Trouwjurk in mintgroen, Rosa Clará 2013. Foto: Barcelona Bridal Week

Een fantastisch universum van sweet weddingdresses  was wat Rosa Clará ons liet zien en waarin, paradoxaal genoeg, Andrej Pejic een prachtige hoofdrol speelde. Dit androgene model, wie even makkelijk mannen- als vrouwenmode showt, steelde de show in een zachtroze trouwjurk.

Andrej Pejic in twee trouwjurken van Rosa ClaráRosa Clará. Foto: Barcelona Bridal Week
Uitbundige trouwjurk met cintuur en detail op de borst, Rosa Clará. Fotos: Barcelona Bridal Week

De belangrijkste trends: eenvoudige lijnen, zonder de sensatiezucht die we eerder zagen in andere collecties, waarbij de kleur van de trouwjurk de hoofdrol speelde. Qua accessoires of details hield Rosa Clará zich voor de collectie 2013 rustig.

Drie kleuren trouwjurken met stola, Rosa Clará. Foto: Barcelona Bridal Week

De ontwerpster levert elk jaar weer één van de meest verassende collecties van de  Barcelona Bridal Week. Bij Rosa Clará 2012 speelde ook kleur de hoofdrol maar koos zij voor goudkleurig en uitbundig, dit jaar is de collectie iets meer ingetogen, al is er ook voor de wat meer outgoing bruid genoeg te vinden bij Rosa Clará 2013.

Lichte jurken van chiffon en zijde, Rosa Clará. Foto: Barcelona Bridal Week

Vergeet niet ook de rest van de Rosa Clará foto´s 2013 of de video van de Rosa Clará show te bekijken! Bekijk ook eens de mooiste foto´s voor 2015!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie