Roze trouwjurken 2016: ontdek ze hier!

We zien al verschillende seizoenen hoe internationale ontwerpers een andere weg zijn ingeslagen met de trouwjurken. Wit wint nog steeds, maar waarom zou je dat niet veranderen? Er bestaan zo veel kleuren die perfect zijn voor een trouwjurk. Dus als je echt anders dan anders wil zijn, beken dan kleur. Lees hieronder alles over de roze trouwjurken voor 2016.

Aire Barcelona, presenteert twee prachtige ontwerpen voor de bruid voor komend jaar. Allebei met een hartvormige strapless halslijn. Het eerste ontwerp is een jurk van organza, kant en steentjes in een roze pasteltint, gerimpeld bij de buste en versierd met een mooie riem om je figuur te accentueren. Het is de perfecte jurk voor lange vrouwen. Het tweede model lijkt op het eerste: fijn kant gecombineerd met een gestikt bloemmotief en een mooie band.

Monica. Credits: Aire Barcelona
Monte. Credits: Aire Barcelona

In dezelfde lijn kun je de ontwerpen van Cabotine en Justin Alexander plaatsen. Cabotine presenteerde tijdens de Barcelona Bridal Week deze sexy jurk met hartvormige strapless halslijn met een riempje van kristallen. Hieronder een rok die als hoofdingrediënt een opening heeft, zodat de benen zichtbaar zijn. Gewaagd en super vrouwelijk. Je kunt ook gaan voor een ontwerp met een prinsessensnede: een volumineuze rok die bestaat uit duizenden plooien van fijn tule afgemaakt met pareltjes.

Cabotine. Credits: Barcelona Bridal Week
Justin Alexander. Credits: Barcelona Bridal Week

De ontwerpen van Monique Lhuillier zijn in dezelfde stijl. De ceintuur maakt alles perfect en benadrukt het bovenstuk met spectaculaire borduursels en steentjes.

Credits: Monique Lhuillier
Credits: Monique Lhuillier

Als we praten over andere merken, mogen we de jurken van Jenny Packham, Cymbeline en Houghton niet vergeten. Drie compleet verschillende stijlen voor verschillende bruiden. De een opvallend met versiersels en veertjes rond de buste. De ander eenvoudig en elegant met een intens gekleurd riempje voor een mooi contrast en een hoed in dezelfde kleur als alternatief voor de sluier. Als laatste een boho chic design, voor dat hippie-gevoel voor een speelse bruid.

Cordelia. Credits: Jenny Packham
Cymbeline. Credits: Barcelona Bridal Week
Houghton. Credits: Barcelona Bridal Week

Zoals jullie zien, roze blijft present in de collectie van de grote bedrijven. Mooi, elegant en anders. Durf jij het aan om voor een andere kleur dan wit te gaan? Help de romantiek een handje en kies voor een van bovenstaande ontwerpen.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie