Schakel een weddingplanner in voor een relaxte trouwdag!

Een prachtige, romantische trouwdag ontstaat niet vanzelf. Daar gaan maanden (en vooral veel intensieve uren) aan uitzoeken, beslissingen nemen en organiseren aan vooraf.

Zonder stress, maar juist met ontzettend veel voorpret naar het Ja-woord toeleven, dat doe je samen met een weddingplanner. Dan weten jullie namelijk zeker, dat er een spetterende dag in het verschiet ligt, waar jullie gasten nog lang over napraten.  Consuela Ramakers-Lenssen van bride N groom heeft al vele bruidsparen op heel verschillende manieren mogen begeleiden bij het verwezenlijken van hun droomdag en heeft meer dan eens te horen gekregen, dat ze van onschatbare waarde is geweest.

consuela bride n groomMeer lezen “consuela bride n groom”
Foto: bride N groom

Het internet bevat zoveel informatie dat het maken van de juiste keuzes er niet makkelijker op is geworden. Wil je een bepaald thema voor de dag, dan is de kracht van zo’n thema om het in diverse onderdelen van je dag te laten terugkomen… maar hoe doe je dat? Ook daar heeft een weddingplanner meer dan een antwoord op.

Iedereen kan misschien wel een bruiloft organiseren (of kopiëren), maar een dag ontwerpen, die het bruidspaar op het lijf is geschreven, is een ware kunst. Denk je eens in hoe heerlijk het is, wanneer jullie een professional aan je zijde hebben, die jullie helpt met het vinden van passende leveranciers (passend in stijl evenals in budget), jullie adviezen geeft over zaken die je niet wilt vergeten of gewoon op oproepbasis voor jullie beschikbaar is, wanneer je het even niet meer weet?

Jullie doen het voor de eerste keer (of misschien de tweede keer): Trouwen. Een weddingplanner ‘trouwt’ meerdere keren per jaar. Zij heeft daardoor veel ervaring in alles wat er op zo’n dag mis kan gaan en kijkt in jullie voorbereidingen en planning net even verder dan je zelf zou denken.

Op de dag zelf is een weddingplanner jullie onmisbare ceremoniemeester, die zorgt dat alles tot in de puntjes is verzorgd, zodat dat je daar niet familie of vrienden mee hoeft te belasten. Jullie genieten van alle kostbare momenten en jullie gasten worden goed geïnformeerd en begeleid.


Guest blogger: bride N groom” maakt graag kennis met jullie en jullie trouwdromen. Zij bekijken in een persoonlijk gesprek samen met jullie op welke manier zij jullie het beste van dienst kunnen zijn. Dat hoeft niet persé ondersteuning van A tot Z te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook alleen als professioneel ceremoniemeester zijn. Een adviesgesprek of de inmiddels zeer gewilde Weddingcheck behoren ook tot de mogelijkheden. Jullie belangen staat bij “bride N groom” voorop. Neem vooral een kijkje op hun website en nodig hen uit voor een kennismakingsgesprek, want de mogelijkheden zijn eindeloos en niet in een blog te bespreken.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie