Schoenen voor de bruid: dé trends van 2015

Foto: Clau Photography

Schoenen voor de bruid belangrijk? Maar die zie je toch helemaal niet? Niets is minder waar! Naast het feit dat schoenen wel degelijk belangrijk zijn vanwege hun grote eis aan comfortabel zitten, zijn ook nog eens niet alle bruidsjurken zo lang dat ze schoenen verbergen. Vaak krijg ik vragen van bruiden die niet weten wat ze er (letterlijk) mee aan moeten. Daarom nu, lieve aanstaande bruiden, dit artikel over dé trends van 2015!

Foto: André Teixeira de Branco Prata
Foto: Harriet Wilde

Om te beginnen de klassieke pump. Een witte jurk? Ga dan bijvoorbeeld voor mooie witte schoentjes met een mooi patroon van diamanten. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij je er fijn in voelt en er een hele dag op kunt lopen!

Foto: BHLDN

Stoffen maken de schoen in 2015. Zoals op de afbeeldingen te zien is zijn er allerlei stoffen die toepasbaar zijn. In combinatie met een mooi accessoire zoals diamanten zal jij met jouw schoenen de show stelen!

Foto: Bagdley Mischka
Foto: Pelayo Lacazette

Zoals altijd komen trends van vroeger weer terug. Zo ook de punt. Erg classy, staat altijd goed en in tal van varianten verkrijgbaar. Bang om uit jouw schoen te stappen tijdens je grote dag? Zorg dan dat er een vetertje aan zit om rond de enkel vast te maken. Want wie heeft zin zich zorgen te maken over haar schoenen op de dag zelf?

Foto: I Heart You

Een andere heerlijke klassieker: open voorkant. Wederom talloze variaties mogelijk. Een strik erop, dikke zool, dunne zool… En natuurlijk in allerlei kleuren verkrijgbaar. Opnieuw naar de merken achter deze mooie schoenen? Lees dan vooral eventjes verder.

Foto: Harmony Loves
Foto: Nina Hintringer Photography

Laat je natuurlijk ook adviseren door verkopers bij de betreffende winkel. Zij kunnen jouw alles vertellen over de nieuwste trends!

De schoenen op de foto’s zijn afkomstig van o.a. de volgende merken: Pura López, Menbur, Novias Turquesa, Eduard Castillo, Christian Rossi, La Bambolina.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie