Sexy bruidslingerie voor de zwangere bruid

Lingeriesetje voor de zwangere bruid- Foto: Cake Lingerie

Je bent zwanger en je gaat trouwen. Je zwangerschapsbruidsjurk heb je inmiddels gekozen maar wat draag je eronder? Je wilt je natuurlijk sexy en zelfverzekerd voelen op je trouwnacht en daar hoort mooie lingerie bij.

Het "Nougatine" setje van kant en satijn is supersexy! (c) Amoralia

Gelukkig zijn er tegenwoordig mogelijkheden genoeg wat zwangerschapslingerie betreft: je bent niet aangewezen op saaie en niet vleiende huidskleurige setjes. Je wilt tenslotte je lichaam niet verstoppen maar juist de sensuele kant van je rondingen naar boven halen.

De "Frosted almond" zwangerschaps- en voedingsbh is elegant en romantisch (c) Cake Lingerie

We hebben wat aantrekkelijke én comfortabele setjes gevonden voor de bruid in verwachting. Zwart of kleurrijk, met of zonder jarretelles, romantisch of ondeugend: keuze te over in het kiezen van je lingeriesetje voor je huwelijksnacht. 

De “Toffee” is een voorgevormde naadloze zwangerschapsbh, romantisch en praktisch! (c) Cake Lingerie

Het merk HOTmilk biedt sexy lingerie voor de zwangere dames onder ons. Ook het merk Cake Lingerie is gespecialiseerd in het ontwerpen van uitdagende lingerie voor de zwangere bruid, waar menig niet zwangere bruid jaloers op zal zijn! Deze merken kun je onder andere vinden bij Lingerie voor Twee, een online lingeriezaak speciaal gericht op zwangere vrouwen. Lingerie voor Twee verkoopt ook het merk Amoralia, een tijdloos en klassiek merk met vrolijke kleurtjes!

Deze ultra vrouwelijke "True Love" set is zowel in paars als in wit verkrijgbaar (c) HOTmilk

Verlies de praktische kant niet uit het oog wanneer je uit al die sexy setjes je lingerie voor je bruiloft kiest. Voor een zwangere bruid zijn comfort en goede ondersteuning extra belangrijk.

De sexy "Luminous" bh kun je na de bruiloft blijven gebruiken, het is namelijk ook een voedingsbh. (c) HOTmilk

Bovendien bepaalt je lingerie de pasvorm van je trouwjurk. Het zou dan ook ideaal zijn om je gekozen set mee te nemen voor de (na)pasbeurt van je jurk.

Was je zwanger toen je trouwde of ben je juist zwanger en op zoek naar sexy lingerie voor je bruiloft? Deel je ervaringen en tips op ons trouwforum!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie