Spectaculaire schoenen en accessoires uit de Oscar de la Renta collectie 2012

Trouwen in een Oscar de la Renta trouwjurk is als trouwen in een Vera Wang jurk: een droom die niet iedere portemonee toelaat. Maar wat natuurlijk altijd kan, is het bekijken van de foto´s van de collectie om ideeën op te doen voor je eigen jurk. Maar de Oscar de la Renta collectie leent zich niet alleen voor inspiratie voor de jurk, ook de accessoires zijn nou niet bepaald lelijk. Dus laat Oscar je inspireren voor je hele look op je trouwdag!

Oscar de la Renta 2012Meer lezen “Oscar de la Renta 2012”
Sieraden, schoenen, riemen: de collectie bruidsaccessoires door Oscar de la Renta heeft het allemaal.

Ringen en kettingen, riemen, sieraden en vooral schoenen, heel mooie schoenen. Mooie schoenen gemaakt in lijn met de 2012 trouwjurken, verfraaid met chiffon details, struisvogelveren, zijde, satijn en strass-steentjes.

Bruidsschoenen van Oscar de la Renta 2012

Een relatief betaalbare luxe, waarmee je een vleugje haute couture aan uw trouwjurk toevoegt: een riempje. De riemen zijn ontworpen om het silhouet van de bruid te benadrukken. Ze passen bijvoorbeeld perfect bij een jurk van tule waarbij de rok door de riem mooi ´uitklokt´ als een echte prinsessenjurk. De riemen zijn ontworpen in wit en champagne en zijn voorzien van glazen kraaltjes, parels en borduursels.

Riempjes voor bij de bruidsjurk - Oscar de la Renta 2012

En om het feestje helemaal compleet te maken, heeft Oscar de la Renta ook nog eens een  nieuw parfum ontwikkeld, ook handig als je graag iets van Oscar zou willen dragen, zonder er een fortuin aan te besteden.  Het is (hoe kan het ook anders) een zoete en romantische geur geworden die zich zou aanpassen aan jouw persoonlijkheid. Het parfum heet Live in Love en is speciaal ontworpen voor vrouwen die ´verliefd zijn op de mooie dingen uit het leven´. Hmmm, sweet!

Bruidsjurken uit de collectie 2012 Oscar de la Renta

Wordt jij ook zo hebberig van Oscar de la Renta? Wij wel! Welke andere merken maken jou watertanden? Laat het ons weten, dan verblijden wij je wellicht met een mooie post over dat merk!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie