Stiekem trouwen met z’n tweetjes: zo wordt het onvergetelijk

Met z'n tweeën kun je net zo genieten als met z'n tweehonderden! Foto: Andrea Pacini.

Goed, we hebben het op Zankyou natuurlijk vaak over Grote Bruiloften: met een gastenlijst, een gigantische bruidstaart, een receptie, een cadeaulijst, enveloppendozen en hotelkamers voor de bruiloftsgasten. Maar je kunt er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om stiekem met z’n tweetjes te trouwen. En hoewel je dan misschien de standaard toeters en bellen mist, kun je ook een tweepersoonsbruiloft onvergetelijk maken.

Een lieve foto van jullie kleine grote dag is een mooie herinnering. Foto: David One.
  • Maak foto’s

Om het letterlijk nooit meer te vergeten: maak foto’s. Ook al kies je voor een mini-bruiloft: het is toch een bijzonder moment. Dat verdient het om vastgelegd te worden. Goed: een uitgebreide fotosessie is misschien wat overdreven, maar een foto van de ceremonie en de newly weds is toch leuk om te hebben. Al is het maar om achteraf aan vrienden en familie te laten zien.

Als je geen grote bruiloft wil, is het misschien wél leuk om het huwelijk dan op een mooie locatie te laten voltrekken. Je hoeft namelijk niet in je eigen gemeente te trouwen! Dus zit er (in de buurt) een gemeente met een prachtig stadhuis? Overweeg dan om daar te trouwen voor een feestelijk tintje aan je trouwdag.

Uiteindelijk draait een huwelijk toch om samen zijn? Foto: Dani Alda.
  • Vier het

Geen grote receptie, geen diner voor 50 man, geen zeslaags bruidstaart: geen probleem. Maar maak je trouwdag tóch een beetje feestelijk door na het officiële gedeelte even lekker met z’n tweeën te gaan lunchen, dineren of gewoon ergens een goddelijk gebakje te scoren.

  • Niet het feest, wel de huwelijksnacht

Boek voor je trouwdag een fijn hotel en breng daar jullie huwelijksnacht door. Regel een fijn ontbijt erbij en jullie hebben een top privéfeest.

Ook al is het bescheiden: het is het vieren waard! Foto: Dani Alda.
  • Napret

Dat je stiekem getrouwd bent, wil natuurlijk niet zeggen dat jullie huwelijk geheim moet blijven. Stuur dus áchteraf een kaartje rond om jullie al gesloten huwelijk aan te kondigen óf geef ‘zomaar’ een feestje en maak er op de avond zelf een huwelijksfeestje van.

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

Astrid de Jong
20 jan 2016

Hallo, wij zijn allebei al een x getrouwd en willen het nu met zijn tweetjes beleven. of dit het buitenland of gewoon in Nederland wordt zijn we nog niet over uit. ik wil graag van u weten wat de eventuele mogelijkheden zijn en de kosten als we het sowieso in Nederland doen. (de kosten van het trouwen)

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie