Stijlvol bruidskapsel? Kijk het af bij de Oscars!

Milla Jovovich tijdens de 2012 Oscars

De jurken, de make-up, en vooral, het HAAR! Hollywoods grootste award show is ook een enorme inspiratiebron voor wat je allemaal met je haar kunt doen tijdens je bruiloft. We laten je een aantal haarstijlen zien die je wellicht op een idee brengen voor een stijlvol bruidskapsel!

Natalie Portman, 2012 Oscars
Penelope Cruz en Milla Jovovich gaan retro
January Jones' watergolven

Vintage en retro-stijl kapsels zijn altijd populair en stijlvol op de rode loper en ook dit jaar werden we niet teleurgesteld. Ook al ben je niet van plan een Hollywood-style bruiloft te houden, een rode lipstick en stijlvol bruidskapsel geven je look wél de pittige Hollywood look.

Kies voor een knot als bruidskapsel. Foto: Oscars 2012
Emma Stone's knot zou perfect zijn als bruidskapsel Oscars 2012
Berenice Bejo een vlecht en een knot voor een romantisch bruidskapsel, Oscars 2012

Een klassiek bruidskapsel bereik je met de knot, ook op de rode lopen alom vertegenwoordigd. De knot laat mooi je nek bloot en laat alle aandacht voor je prachtige bruidsjurk, natuurlijk niet onbelangrijk. Meer in voor een romantisch bruidskapsel? Doe er een vlecht bij en je bruidskapsel wordt van klassiek meer romantisch.

Kate Mara tijdens de 2012 Oscars
Louise Roe op de rode loper, 2012 Oscars

Kate Mara en Louise Roe laten zien hoe je gekruld haar met een mooie shiny accessoire om kunt toveren tot een schitterend bruidskapsel. Ideaal voor een strandhuwelijk bijvoorbeeld.

Angelina Jolie, 2012 Oscars
Jessica Chastain, 2012 Oscars

Heb je echt heel lang haar, of ga je voor extensions, dan is het wellicht een idee om je haar in lange romantische golven te laten stylen. Zeer stijlvol en sexy! Meer bruidskapsels zien voor lang haar? Bekijk dan onze fotogallerij van romantische bruidskapsels!

Geen artikel van Zankyou missen? Volg ons dan op Twitter of Facebook!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie